Stifter af LittleBigHelp, Lisbeth Johansen, kunne dybt rørt ikke sige noget da hun hørte indsamlingsresultatet ved LBH’s galla sidste år på Copenhagen Marriott. Hun fik støtte af konferencier Jes Dorph-Petersen. Foto: Tobias Jørgensen.

Rejsebranchen vil atter hjælpe indiske gadebørn

Til oktober har den danske udviklingsorganisation LittleBigHelp sin årlige galla på Copenhagen Marriott – til aftenens auktion er der allerede kommet de første bidrag fra den danske rejsebranche.

Sidste år indsamlede LittleBigHelp, LBH, rekordhøje 1,8 millioner kroner ind til sine projekter for 600 børn og kvinder på bunden af det indiske samfund i millionbyen Kolkata. Her driver LBH børnehjem, skoleforberedelseskurser for slumbørn og tilbud om elementær erhvervsuddannelse til kvinder.

Igen i år holdes den bevægende og vigtige gallaaften på Copenhagen Marriott Hotel, der er hovedsponsor for arrangementet den 6. oktober, hvor indsamlingsmålet er to millioner kroner. Og som altid er der gratis medvirken af alle deltagerne, fra kunstnere til konferencieren, der igen i år er Jes Dorph-Petersen.

Gallaaftenen er en af LBH’s primære muligheder for at samle penge ind til at finansiere sine tiltag i slummen i Kolkata.
Mange af pengene denne aften kommer fra de 330 pladsbilletter, der sælges for mellem 1.500 og 2.950 kroner, jo tættere på scenen, jo dyrere, via hjemmesiden yourticket.dk

Men pengene kommer navnlig ved aftenens auktioner, hvor salgsdirektør Kasper Nielsen fra auktionshuset Bruun Rasmussen svinger hammeren over alt fra møbler, malerier, kunstgenstande, smykker og meget mere – herunder ikke mindst de mange årlige bidrag fra den danske rejsebranche.

Efter sidste års LittleBigHelp-galla på Copenhagen Mariott ses fra venstre konferencier Jes Dorph-Petersen, BCHG’s koncernchef, Allan Agerholm, Lisbeth Johansen, og auktionarius, Kasper Nielsen. Klik på Wilfred Gachaus foto for at se det i stort format.

Allerede nu har LBH, der i år holder sin galla i København for 9. år i træk, tilsagn fra rejsebureauet C&C Travel om en rundrejse i Indien, flybilletter fra Air France, gavekort fra Brøchner Hotels og gavekort til Wallmans Dinnershow i Cirkusbygningen. Holder traditionen, følger mange flere efter.

Salgsdirektør fra hotelbranchen bag LBH
Bag LBH står Lisbeth Johansen, tidligere salgsdirektør i hotelbranchen i Danmark og London – hun og hendes frivillige team har gennem årene fået mange kendte kunstnere på scenen til gallaarrangementerne, der startede på det daværende Hilton Copenhagen Airport, men som siden 2015 har været holdt på Copenhagen Marriott.

Nik og Jay støttede
De kendte navne har gennem årene talt racerkøreren Tom Kristensen, tegneren Kurt Westergaard, Nik og Jay, Hej Matematik, Dicte, Rune Klan, Klassens Tykke Dreng og Rasmus Botoft, der alle har optrådt gratis for at støtte LBH.
Hvem der kommer på scenen i år er endnu ikke offentliggjort.

Koncernchef for BC (Bella Center) Hospitality Group, Allan Agerholm, der blandt andet driver Copenhagen Marriott Hotel, siger om samarbejdet med LittleBigHelp:
”LittleBigHelp har vores fulde opbakning. De har et konkret mål. De seneste tre års samarbejde med LBH ved dens årlige velgørenhedsgalla har vist en succesfuld NGO, der vil gøre en forskel, så vi fortsætter det gode samarbejde, som ligger i tråd med vores CSR-politik og det arbejde, LittleBigHelp driver i Indien for udsatte kvinder og børn.”

Sidste års bidrag fra rejsebranchen
Ved sidste års LBH-galla kom største enkeltbeløb ind ved auktionen, da der blev hammerslag på 40.000 kroner for en rundrejse i Indien, doneret af C&C Travel.

Blandt de mange bidrag sidste år fra rejsebranchen til auktionen hos LBH, var ophold i London på 5-stjernede The Mayfair Hotel, års-parkeringskort til Københavns Lufthavn, billetter med Air France, julefrokost på Radisson Blu Scandinavia-hotel i København, ophold for to i to nætter på Ruths Hotel i Skagen, en weekend for to med middag på Copenhagen Marriott Hotels præsidentsuite, weekendophold på det nyeste Guldsmed-hotel i København, Manon les Suites, et spa-ophold på Hotel Kong Arthur i København, gavekort fra Small Danish Hotels, DFDS, Nordic Seaplanes (vandflyveren til Aarhus) samt Wallmans Dinnershow i Cirkusbygningen.

Interesserede fra rejsebranchen i at hjælpe LBH med bidrag til dette års galla kan kontakte Lisbeth Johansen på: lj@littlebighelp.com

Relaterede artikler:

Rejsebranchen med til at sætte ny indsamlingsrekord

Gadebørn får ny hotelpartner i København

Bella Center skal have flere ansatte