Rejsebureau hjælper fattig dansk familie

Go’ Folkehjælp er et samarbejde mellem TV2’s Go’ Sommer Danmark og Dansk Folkehjælp. Formålet er at give danskerne en platform, hvor de kan give og modtage støtte og hjælp.

 

På Facebook kan man tilbyde hjælp til andre og deres børn. Et indslag på Go´Morgen Danmark onsdag under overskriften ”Vil du sende en fattig familie på ferie. Har du f.eks. et sommerhus, du ikke selv bruger i ferien? Så kan du hjælpe fattige danskere," fik Hyttespecialisten på at forære en familie sommerferie i Sverige i en af sine hytter.

 

”Naturligvis skal familien jo også derop, så jeg kontaktede vores gode samarbejdspartner DFDS Seaways vedrørende transporten, hvor DFDS’ landechef, Kim Heiberg, var med på ideen”, siger Mia Otterstad, daglig leder i Hyttespecialisten til takeoff.dk, og tilføjer:

”På en halv time var en sommerferie i uge 29 for en familie på 4 personer klar: bestående af DFDS Seaways til Oslo tur/retur for familien med bil og en hytte en uge i Lindvallen i Sälen 3 timers kørsel fra Oslo.”

 

”Over 200.000 danskere oplever stor fattigdom, heraf 65.000 børn. Vi i rejsebranchen har muligheder for at hjælpe nogle af disse. Vi opfordrer kolleger til at også tilbyde feriehjælp til Go´Folkehjælp i sommerferien,” siger Mia Otterstad.

 

Svenskejede Hyttespecialisten og DFDS Seaways ferie til Go´Folkehjælp ligger nu bl.a. på Go’ Folkehjælp’s facebookside, og den heldige familie findes på fredag.

 

Hyttespecialisten har også varemærket Cruise Market – begge er ejet af svenske Bengt-Martins Rejser.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten