Rejsebureau satser stort på Adriaterhavet

Adriaterhavskysten er for alvor på vej ind i danskernes bevidsthed, og det har fået Apollo til at skrue op for charterrejser til Kroatien, Albanien og Montenegro.

Fantastiske kyststrækninger, imponerende natur og små, uopdagede kroge.

Landene ved Adriaterhavskysten byder på masser af spændende ferieoplevelser, og danskerne har i de seneste år vist større interesse for at rejse på charterferie til dette område.

Montenegro er især kendt for den billedskønne natur, Kroatien for lækre strande med azurblåt vand og i Albanien er der en masse hyggelige bjerglandsbyer. Landene kan godt forvente at få besøg af flere danskere i det kommende sommerhalvår. Apollo har nemlig valgt at satse ekstra stort på de tre lande i år.

’’Hos Apollo har vi oplevet en stigende interesse for Adriaterhavskysten. Det er dog heller ikke underligt, når man tænker på alle de unikke naturoplevelser, strande og kulturskatte landende kan tilbyde. Den stigende interesse har fået os til at satse ekstra på destinationerne i 2018, hvor vi både indsætter flere afgange og tilbyder flere attraktive hoteller til vores kunder,’’ fortæller Glenn Bisgaard, der er kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Albanien er først inden for de seneste år kommet ind som et varmt emne som feriedestination. Det naturrige land var i mange år styret af et kommunistisk regime, men nu er turisterne begyndt at opdage landet.

Lave priser
Apollo var det første danske rejsebureau til at satse på Albanien, og det har man aldrig fortrudt.

’’Vi har fra starten set et stort potentiale i Albanien som rejsemål til chartergæster, da landet har alt, hvad det rejselystne hjerte måtte begære: Alt fra sol, badestrande til kulturoplevelser. Kombineret med et lavt prisniveau, er det forståeligt, at danskerne allerede har taget rejsemålet til sig,” siger Glenn Bisgaard.

Albanien er desuden blevet kåret som det bedste rejsemål i Europa i 2018 af Sveriges største rejsemagasin, Vagabond.

Kroatien, Albanien og Montenegro byder på et væld af kulturelle oplevelser og lækre strande, men lave priser på charterrejsemålene har også sin fordel. Maden er eksempelvis ofte baseret på de bedste specialiteter fra det italienske og græske køkken, og priserne er ganske overkommelige.

Et væld af hoteller
Apollo tilbyder i sommeren 2018 i alt 19 hoteller i Montenegro og 24 hoteller i Albanien – fordelt på fire rejsemål. Der vil være hele 33 hoteller at vælge imellem i Kroatien på otte forskellige rejsemål.

Allerede fra tidlig sommer sender Apollo gæster afsted til de nye destinationer i alle tre lande. Der er afgang fra København til Montenegro hver fredag i perioden 15. juni til 10. august, og hver lørdag er der afgang fra København til Kroatien i perioden 12. maj til 29. september. Albanien vil modtage et fly fra København hver lørdag i perioden 2. juni til 11. august.

Billund vil have afgange til Saranda i Albanien, men her skal man mellemlande på Korfu, og derfra bliver man transporteret videre i båd til destinationen. Der er afgange i perioden 14. maj til 24. september.

 

Relaterede artikler:

Apollo har succes med Albanien

Apollo succes med koncepthoteller

Montenegro til sommer