Rejsegilde på Zleep Hotel Copenhagen Arena. (Foto: Zleep Hotels/PR)

Rejsegilde på 211-værelsers hotel ved Royal Arena

Næste forår åbner et helt nyt Zleep-hotel ved siden af Royal Arena, og onsdag blev der holdt rejsegilde sammen med bygherre og entrepenør.

Selvom hotelkapaciteten i Ørestad Syd er blevet øget betydeligt gennem de senere år, så er der tilsyneladende stadig behov for flere værelser.

Næste forår åbner Zleep Hotel Copenhagen Arena med 211 værelser som nærmeste nabo til Royal Arena, hvor Crowne Plaza Copenhagen Towers indtil videre har dækket efterspørgslen sammen med blandt andet Cabinn Metro og Bella Sky Copenhagen.

Onsdag blev rejsegildet for den nye hotelbygning på Hannemanns Allé markeret med den traditionelle krans og et Dannebrog, der vejrede fra bygningens top.

Zleep Hotel bliver operatør af hotellet, der ejes af ATP Ejendomme og har Gråkjær som totalentrepenør.

“Byggeriet skrider planmæssigt fremad, og et vellykket byggeri har stor betydning for vores investering i hotellet og det afkast, som de danske pensionister vil få gavn af mange år fremover,” sagde Christian Hartmann, direktør for Property Management i ATP Ejendomme, i forbindelse med rejsegildet.

Forventninger til beliggenhed
Det seks etager høje hotel er en del af et større udviklingsprojekt, der også omfatter 153 lejeboliger, et otte-etagers p-hus og en Burger King-restaurant. Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der står bag arkitekturen i store dele af Københavns Lufthavn. har tegnet både hotel, p-hus og restaurant.

Foruden de 211 værelser vil Zleep Hotel Copenhagen Arena byde på en morgenmadsrestaurant, lounge og fitnessfaciliteter. Værelserne får ifølge Zleep Hotels et moderne udtryk med vægge i rå beton. Udvendigt kommer det til at fremstå med polerede facader i hvid terrazzo og solceller på taget.

Ved rejsegildet gav administrerende direktør Peter Haaber fra Zleep Hotels udtryk for forventningerne til de muligheder, som beliggenheden ved Royal Arena, Ørestad  City, Metro og lufthavnen byder på.

I dag har Zleep Hotels, der for nylig er blevet er en del af Deutsche Hospitality, i alt 10 hoteller i Danmark og et i Sverige. Herudover er fire hotelprojekter undervejs, hvor Zleep Hotel Copenhagen Arena er et af dem.

 

Relaterede artikler:

Zleep Hotels vil vokse i Danmark og udlandet

Lavpriskæde får nyt hotel ved København

Vil øge fra ni til 20 hoteller i 2020