Zleep Hotel i Ballerup (Foto: Zleep Hotels)

Vil øge fra ni til 20 hoteller i 2020

Zleep Hotels forventer at øge fra de nuværende 870 værelser til 1.880 i 2019, og året efter skal målet på 20 hoteller i drift være indenfor rækkevidde.

Der er fart på hos Zleep Hotels, der blev etableret tilbage i 2003. I dag driver hotelkæden ni hoteller i Danmark med samlet 970 værelser, og flere er på vej.

Således har Zleep Hotels en pipeline med fem hoteller, der ventes åbnet i løbet af 2019. Der er tale om hoteller ved Royal Arena i København, centralt i Hillerød, i Skejby ved Aarhus, i Aalborg samt lige udenfor Stockholm. Hotellet udenfor den svenske hovedstad bliver samtidig det første i udlandet.

De fem kommende hoteller repræsenterer samlet 670 nye værelser, og blandt investorerne i de mange nye lokaliteter er ATP Ejendomme, PFA ejendomme, FastPartner, Pension Danmark og A. Enggaard.

Drift for andre varemærker
Udover at drive hoteller, hvor der står Zleet Hotels på facaden, så kommer den ekspansive hoteloperatør også til at drive hoteller på “white label” basis, hvor driften vil være uafhængig af varemærker.

Det sker gennem et nyt driftsselskab Core Hospitality, der ved årsskiftet har overtaget driften af Hotel Marina i Vedbæk og som også kommer til at stå som driftsherre for Københavns nye Moxy-hotel, der et brand hos Marriott. Disse to hoteller har 360 værelser i porteføljen, som i forvejen består af 870 i regi af Zleep Hotel og med yderligere 670 på vej. Samlet bliver der tale om drift af hoteller med 1.880 værelser i 2019.

Fokus på gode senge
Ifølge Zleep Hotels handler konceptet om en god nats søvn. Derfor er der også fokus på, at hotellerne er indrettet med senge, der er behagelige at sove i. Alle værelser, der er blevet renoveret siden 2014 – med Zleep Hotel Copenhagen City som det sidste – har nye boksmadrasser af høj kvalitet med en rigtig god topmadras.

På værelserne er der en god stol og et arbejdsbord, og værelserne er udstyret med LED-belysning, mens badeværelserne byder på brusere med et armatur af høj kvalitet, god grundbelysning og store spejle.

Zleep Hotels finder man i dag i Aarhus (Viby), Ballerup, Billund, Ishøj, København City, Københavns Lufthavn, Kalundborg, Kolding og Roskilde.

 

Relaterede artikler:

Zleep Hotel renoveres

Fremtiden for Hotel Marina sikret

Luksus til lavpris