Rejselandet Tyskland har 24-26. maj konceptet German Summer Cities i København på Broens Gadekøkken på Strandgade 95 i centrum af byen. Arkivfoto.

Rejselandet Tyskland serverer pop up i København

Rejselandet Tyskland bringer 24-26. maj konceptet German Summer Cities til København, hvor der ved pop up-event kan opleves stemningen fra sommeren i tyske byer.

Sommerferie i Tyskland byder blandt andet på tilbud på og ved vandet, i byer eller det tyske landskab. Dette kan opleves ved eventet ved Broens Gadekøkken i København fra den 24. til 26. maj, lover Tysk Turist Information.

Rent praktisk afvikles konceptet German Summer Cities i Broens Gadekøkken på Strandgade 95 i København. Den 24-25. maj er det fra klokken 11-18, mens der sluttes klokken 16 den 26. maj.

I dagene vil der være aktiviteter og konkurrencer for børn og voksne samt mulighed for at få stillet tørst og sult med tyske specialiteter. Der er endda ”Frühschoppen” og gratis drikkevarer hver dag til de første 50 gæster. Under de tre dage vil Rejselandet Tyskland invitere til ”Frühschoppen” og uddele gratis øl, vand eller vin til de første 50 gæster, og mellem klokken 11-12 vil der være happy hour med særpriser på drikkevarer.

Tyske specialiteter
Den danske kok Esben Grundtvig vil sørge for en kulinarisk oplevelse. Han ejer madkonceptet Rødder, som han driver  i København og Berlin, og han har dermed særlig tilknytning til det tyske og vil sørge for at give de besøgende en spiseoplevelse udover det sædvanlige ved langbordene. Der serveres blandt andet en tysk øko-burger med sauerkraut og syltede agurker.

Der er også tænkt på underholdning. Man kan blandt andet komme på en cykeltur igennem det tyske landskab med en VR-brille, og børnene kan tage en køretur i de opstillede bil-simulatorer i Autostadt-teltet. Samtidig vil en street art-kunstner fortolke den tyske summer feeling igennem et stort graffitimalet værk.

Og er man til sidst mæt af mad og drikke og oplevelser kan man slappe af i en strandstol i loungeområdet, nyde den sommerlige stemning og lytte til god musik.

Tyskland tilfreds med mange danske turister
Tysklands turistchef i Danmark, Bo Schou Lauridsen, der også er Regional Manager Nord Ost Europa hos Tysk Turist Information, Deutsche Zentrale für Tourismus, er tilfreds med de danske ankomsttal til Tyskland.

Danmark er Tysklands 7. største incoming-marked – og Tyskland er landet med flest danske overnatninger – alene sidste år blev det til 1,2 millioner registrerede danske ankomster i Tyskland og 3,4 millioner overnatninger, oplyste Bo Schou Lauridsen forleden til STANDBY.dk og tilføjede, at tallet reelt er meget højere, da det for eksempel ikke omfatter Airbnb-overnatninger.

De fem regioner, danskerne besøger mest i Tyskland, er Slesvig-Holsten, Berlin, Hamborg, Niedersachsen, regionen syd for Hamborg med blandt andet Harzen, samt den sydligste tyske delstat, Bayern.

Relaterede artikler:

Nordtysk turistfremstød i København

Tysk Turist Information i Danmark klar med ny travel trade manager

Tyskland viste flaget i København