Rejsepartnere til klimakonference

Partnerskabet sikrer, at Klimakonsortiet via sin besøgstjeneste, EnergyTours, kan tilbyde de udenlandske fagfolk og journalister, der kommer hertil for at se på danske klima- og energiteknologiske løsninger, en professionel og attraktiv håndtering af deres rejser. 

 

Finn Mortensen, direktør i Klimakonsortiet, påpeger, at partnerskabet ligger i tråd med andre aktiviteter i Klimakonsortiet:

”Klimakonsortiet er opbygget ved hjælp af partnerskabsaftaler med forskellige virksomheder og organisationer. Dette partnerskab er det nyeste skud, og vi er meget glade for, at det nu er på plads. FNs klimakonference betyder fokus på Danmark. I konsortiet benytter vi lejligheden til at invitere udenlandske journalister og beslutningstagere hertil for at se de danske klima- og energiløsninger.”

 

Carlson Wagonlit Travel står bag tilrettelæggelsen af klimavenlige rejser til presse, erhvervsfolk og politikere fra udlandet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.