Hotelkæde styrker salgsteam i Danmark

HOTELLER: Nordic Choice Hotels Danmark klar med sit nye hold af sælgere. Kædens flagskib får snart fem ekstra værelser, når executive loungen nedlægges.

Siden 1. april har norske Choice Hotels under varemærket Clarion drevet det tidligere Hilton Copenhagen Airport. Det skete som led i aftale med Københavns Lufthavn, der ejer selve hotelbygningen. Aftalen indebar også, at Choice skal opføre et Comfort Hotel med 500 værelser tæt på Clarion-hotellet i Københavns Lufthavn. Det skal stå klar i 2020.

Mens Hilton Copenhagen Airport var 5-stjernet er der ingen stjerner på hotellet i dag, men Choice har i aftalen med Københavns Lufthavn lovet at opretholde det samme høje niveau som under Hilton-tiden.

En ændring på Clarion-hotellet bliver, at det snart lukker sin gæste-lounge på den øverste 12 etage – i stedet kommer der fem ekstra værelser, oplyser marketing manager Charlotte Harder til standby.dk

I forvejen har hotellet 378 værelser – og i spidsen for Clarion-hotellet er den 35-årige svenske general manager, Miri Sumiq.

Nyt salgsteam
Efter Hilton Copenhagen Airport 1. april blev til Clarion Copenhagen Airport står Nordic Choice Hotels i Danmark nu klar med et nyt og stærkt salgsteam.

Nordic Choice Hotels Danmark tæller, udover Clarion Copenhagen Airport, hotellerne Comfort Hotel Vesterbro, Quality Airport Hotel Dan, Quality Hotel Høje Taastrup og Hotel Skt. Petri i København.

Det nye salgsteam består af:

Svenske Jeanette Nellsjö står i spidsen for salgsteamet som Director of Sales Denmark med overordnet ansvar for Nordic Choice Hotels.

Svenske Jeanette Nellsjö, der står i spidsen for teamet som Director of Sales Denmark med overordnet ansvar for Nordic Choice Hotels Danmarks kommercielle afdeling. Hun har flere års erfaring fra stillinger i Nordic Choice Hotels samt som Director of MICE på Scandic Hotels Danmark.

Søren K. Christensen er udnævnt til Regional Sales Director med ansvar for udgående salg på alle Choice-hotellerne i Danmark i samarbejde med de enkelte hoteldirektører og Inhouse Sales afdelingerne. Søren K. Christensen kommer fra en stilling som Business Development Manager på det tidligere Hilton-hotel, hvorfra han har syv års erfaring med forretningsudvikling, møder og events samt salg.

Jette Schjøtt, et kendt ansigt i den danske hotelbranche, er udnævnt til Key Account Manager International MICE. Hun har mange års erfaring med netop dette kundesegment, ligesom hun også har stor erfaring med internationalt leisure salg og corporate key account management. Jette Schjøtt bliver ligeledes en nøgleperson i forhold til salgsarbejdet omkring det kommende Comfort Hotel med dets Congress Center i Københavns Lufthavn.

Belma Eminovic er ny Sales Manager på Clarion Copenhagen Airport. Hun har en baggrund i Front Office og kommer senest fra en stilling som salgskonsulent på hotellet.

Asbjørn Rytter er ny i teamet. Han tiltrådte 1. september som Sales Manager på Clarion Copenhagen Airport. Han kom fra stilling som Project Manager hos Carlson Wagonlit Travel, hvor han primært har beskæftiget sig med møder og events.

Lars Sindal Kristensen er også ny og begyndte ligeledes 1. september som Regional Sales Manager for Nordic Choice Hotels Denmark. I sit nye job skal han fokusere på større danske firma- og mødekunder. Han kommer også til at stå for forespørgsler til det nye Congress Center i lufthavnen i forbindelse med det kommende Choice-hotel. Lars Sindal Kristensen kommer fra en stilling som Senior Sales Manager Conference & Events på Comwell Conference Center BC Hospitality Group.

Petra Wiberg står for support til salgsteamet og får ansvaret for administrative opgaver. Hun kommer fra en stilling som koordinator i hotellets In-house Booking.

Stor hotelkæde
Nordic Choice Hotels er en af Nordens største hotelkæder med 190 hoteller og 13.000 medarbejdere i Skandinavien og Baltikum. Selskabet har varemærkerne Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel samt 21 fritstående hoteller.

Nordic Choice Hotels ejes af Petter A. Stordalen, den norske hotelejer, ejendomsudvikler og investor. Han åbnede sit første hotel som 34-årig.

Relaterede artikler

’Ærgerligt at Danmark mister Hilton’

Ønsker Hilton tilbage til København

Danske hoteller fordobler milliardoverskud