Seabourn Ovation (privatfoto)

Roomservice med caviar og champagne ad libitum

Den ultimative luksus om bord på nyt Seabourn-krydstogtskib, som i sommer har base i København. Pris for en uge fra cirka. 20.000 kroner per person og op til 93.000 kroner.

Der er næppe tvivl om, at Seabourn Cruise Line  er det mest populære luksusrederi i Danmark. Det ved direktør Jesper Boas Smith mest om, eftersom Bella Vista Travel  har langt de fleste danske kunder i den kategori. Han er netop vendt hjem fra en jomfrutur med sidste nye skud på stammen af luksusskibe ” Seabourn Ovation”.

Et skib, hvis slanke linjer man i sommer flere gange kan se ved Toldboden i København, fordi rederiet igen i år har valgt København som udgangspunkt for en serie krydstogter til Baltikum, til Nordkap langs Norges kyst og til England og Skotland. Undervejs bliver det også til et besøg i Rønne og Skagen.

”Skibet er utroligt flot og moderne. Det ultimative luksus i suiter og service. Seabourn er i dag ene om at tilbyde fri caviar ad libitum i restauranterne, naturligvis, men også som roomservice. Og der er selvfølgelig 24 timers roomservice.

Michelin-kok
Den kendte trestjernede Michelin-kok, Thomas Keller, står bag gastronomien om bord, og der er kommet ny grill, en lille japansk sushi restaurant, en alternativ restaurant samt en pool restaurant udover den populære buffet, The Collonade og den elegante hovedrestaurant.

”Seabourn Ovation  har 300 udvendige balkonsuiter. Vi har i Bella Vista i efterårsferien tilbud på 20.000 kroner i  balkonkahyt. Man kan fortsat godt være heldig at finde et godt tilbud, ” siger Jesper Boas Smith.

Højt prisniveau
Hvis man ikke er virkelig velhavende, kan der også være brug for et tilbud. Ser man i prislisten blandt andet for syv dage fra København til Baltikum, er prisen per person med to i suiten cirka 25.000 kroner., vælger man Penthouse-suite koster det cirka 52.000 kroner og i Owners suite 93.700 kroner.

Det prisniveau er der et ganske pænt publikum til i Danmark, men som Seabourn skriver i en velkomst: ”Der skal i de dage, man er gæst om bord ikke løftes en finger, mens man er vores gæst, som vi vil gøre alt for.” Det kan blandt andet være at hente passageren i lufthavnen med fri transport til skibet.

Selv på badeværelser er der friske orkideer hver dag, mens boblebadet kører i en anden del af det store rum, og butleren står klar til at hjælpe. Køleskabet er i forvejen fyldt med gratis udvalg af vine, øl og champagne.

Seabourn har i øvrigt flere gange vundet prisen som bedste rederi ved Danish Travel Awards.