Familiesuiten på Symphony of the Seas. Foto: Royal Caribbean.

Royal Caribbean åbner kæmpekabine til familier

Royal Caribbean har planer om at indrette flere familiesuiter på sit næste skib i Oasis-klassen.

Krydstogtrederiet Royal Caribbean har haft stor succes ombord på Symphony of the Seas med sin 90 kvadratmeter store familiesuite i to etager. Ben Bouldin, Royal Caribbeans associate vice-president bekræfter, at den hidtidige succes har fået rederiet til at ændre indretningsplaner for de kommende skibe i klassen.

Symphony’s ganske specielle familiesuite, som et koster små 300.000 kroner om ugen at booke, er dobbelt så stor som skibets to-etagers crown loft suiter og rummer blandt andet en otte personers hot tub, rutchebaner, en Lego mur, et spillebord og en privat 3D biograf.

Flere familiesuiter

Royal Caribbean bekræftede på STX France værftet i Saint-Nazaire hvor Symphony of the Seas bygges, at the familiesuiten er udsolgt i år. Ifølge rederiets CEO Michael Bayley er det det bedste familierum på både land og hav: ”Der er i det mindste endnu et skib i Oasis-klassen, som jeg er sikker på, vi kan indrette med flere sådanne familiesuiter”.

Ifølge Ben Bouldin vil man undersøge muligheden af at finde alternative løsninger til lidt lavere priser: “Der er en del passagerer, som kan klare den høje pris, men flere burde få muligheden. Jeg kan godt forestille mig flere Oasis-skibe med lignende indretninger”.

Relaterede artikler:

Royal Caribbean sejler mod rekordoverskud

Royal Caribbean får femte Oasis klasse skib

Voldsom storm beskadigede Royal Caribbeans kæmpeskib

 

 

x

Læs Også

På krydstogt med Oprah Winfrey

En af USA’s største personligheder, TV-stjernen og filantropen Oprah Winfrey, skal være gudmor for rederiet Holland America Line’s nyeste skib – og deltager på et krydstogt med skibet til januar.

Unesco sender advarsel til krydstogtselskaber

Pas på de mest efterspurgte byer og beskyt dem i stedet for at kvæle dem, skriver formanden for FN`s organisation for kulturelle anliggender.

Krydstogtskibe frontløbere i København og Malmøs havne

Rekorder på stribe hører rejseformen til, og flere og flere danske havne kommer med i internationale programmer.

Krydstogtskib giver problemer for havnen i Hundested

Det drejer sig om en halv meter i sejlrenden i Hundested Havn, når krydstogtskibet Artania den13. juni kommer på besøg. Ved forkerte vindforhold må skibet blive udenfor.

Cuba vil have flere krydstogter

En udbygning af krydstogtdelen af havnen i den cubanske hovedstad skal i 2024 give plads til at håndtere tre gange så mange krydstogtskibe som i dag. Væksten er tre-cifret i disse år.

Årets største krydstogtskib i Københavns Havn

Norwegian Cruise Lines krydstogtskib Breakaway havde søndag premiere i Københavns Havn, som det denne sommersæson besøger 15 gange. Rederiet regnes som et af de mest hjælpsomme overfor rejsebureauerne.