Familiesuiten på Symphony of the Seas. Foto: Royal Caribbean.

Royal Caribbean åbner kæmpekabine til familier

Royal Caribbean har planer om at indrette flere familiesuiter på sit næste skib i Oasis-klassen.

Krydstogtrederiet Royal Caribbean har haft stor succes ombord på Symphony of the Seas med sin 90 kvadratmeter store familiesuite i to etager. Ben Bouldin, Royal Caribbeans associate vice-president bekræfter, at den hidtidige succes har fået rederiet til at ændre indretningsplaner for de kommende skibe i klassen.

Symphony’s ganske specielle familiesuite, som et koster små 300.000 kroner om ugen at booke, er dobbelt så stor som skibets to-etagers crown loft suiter og rummer blandt andet en otte personers hot tub, rutchebaner, en Lego mur, et spillebord og en privat 3D biograf.

Flere familiesuiter

Royal Caribbean bekræftede på STX France værftet i Saint-Nazaire hvor Symphony of the Seas bygges, at the familiesuiten er udsolgt i år. Ifølge rederiets CEO Michael Bayley er det det bedste familierum på både land og hav: ”Der er i det mindste endnu et skib i Oasis-klassen, som jeg er sikker på, vi kan indrette med flere sådanne familiesuiter”.

Ifølge Ben Bouldin vil man undersøge muligheden af at finde alternative løsninger til lidt lavere priser: “Der er en del passagerer, som kan klare den høje pris, men flere burde få muligheden. Jeg kan godt forestille mig flere Oasis-skibe med lignende indretninger”.

Relaterede artikler:

Royal Caribbean sejler mod rekordoverskud

Royal Caribbean får femte Oasis klasse skib

Voldsom storm beskadigede Royal Caribbeans kæmpeskib