Royal Caribbean vælger Southampton til base for spektakulær nybygning

anthem of the seasCRUISE: Anthem of the Seas skal udgår fra Southampton i 2015, mens det første skib i den spændende serie placeres i New York – Nu kunne København snart fortjene at få lidt flere valgmuligheder fra det store rederi.

Meget godt kan man sige om Royal Caribbean Cruise Line, verdens næststørste rederi, men det er synd at sige, at Skandinavien, eller især København, har været tilgodeset med et valg af muligheder.

Et af rederiets ældste skibe er nu sendt til en tiltrængt modernisering, nemlig Vision of The Seas. Den har været ene om ruter fra København og erstattes til sommer af ombyggede Legend of The Seas. Men vi har fortsat til gode at få muligheder med de større og mere moderne skibe i flåden. – Og skibene i datterselskabet Celebrity, som er ved at være en populær sag for mange danskere, har slet ingen ruter direkte fra Skandinavien.

Det er ikke nogen hemmelighed, at RCCL i Europa har tre fixpunkter nemlig Rom, Barcelona og Southampton. Der er troen på succes størst.

Op til weekenden afslørede rederiet, at den seneste nybygning fra Meyer-værftet i Tyskland, Anthem af the Seas på jomfrutur i foråret 2015, skal sejle fra Southampton. Det havde vi sandelig også regnet med. Det er nemlig derfra, man kan holde de højeste priser. Måske falder der lidt krummer af til Skandinavien i form af et par anløb undervejs på en rute til Baltikum.

Den første nybygning i serien i spektakulær udgave med skydiving og radiobiler bliver Quantum of the Seas, som kommer næste efterår fra samme tyske værft og derefter placeres fast i New York.

Største nyhed fra RCCL fra danske havne til næste år er et enkelt anløb i Fredericia med Legend of The Seas på vej fra Oslo.