Direktør Mads Bygballe, Ruby Rejser. Foto: Michael Bygballe

Ruby Rejser opkøber nichebureau

TURISME: Ruby Rejser kan i det nye år sende endnu flere gæster afsted på aktiv ferie.

Ruby Rejser, der har specialiseret sig i at sende sine gæster afsted på aktiv ferie, har opkøbt det lille nichebureau PP CyclingTours, der gennem de seneste syv år har sendt motionister på cykelrejser.

Dermed er rejsebureauet kommet sit ønske om at gøre Ruby Rejser til cykelmotionisternes foretrukne rejsebureau et skridt nærmere.

”Vi er ekstremt glade for fusionen af de to selskaber. Vi har naturligvis været konkurrenter på nogle cykelløb og -ture de seneste år, men vi har også leveret forskellige typer af cykelrejser. Det er derfor oplagt at kombinere det bedste fra begge bureauer, så vi i fremtiden kan tilbyde motionscyklister endnu flere og bedre rejser,” siger Ruby Rejsers direktør, Mads Bygballe.

Den rette køber
Ruby Rejser har ca. 600 gæster på rejser med cykelmotion som tema, og derudover har bureauet ca. 2.000 gæster på almindelige cykelrejser. PP CyclingTours har årligt haft 700 cykelmotionister. Efter sammenlægningen forventer Mads Bygballe i 2018 at kunne sende 1.500 cykelmotionister afsted.

For grundlæggeren af PP CyclingTours, Peder Pedersen, har det været vigtigt at finde en køber, der kunne fortsætte firmaet i den rette ånd. Det er lykkedes med Ruby Rejser, hvor han fortsætter med at lave ture.

“PP CyclingTours er et lille og meget nichepræget rejsebureau, der har masser af personlighed og vestjysk sindighed. Jeg ser Ruby Rejser som en virksomhed, der spiller på mange strenge indenfor forskellige rejse- og ferieformer, og med PP CyclingTours i sit program ser jeg en stor, stærk og komplet virksomhed, hvor synergieffekten blandt de mange ture vil komme gæsterne til gode uanset hvad, man vælger fra paletten,” siger Peder Pedersen.

Ruby Rejser, der er en del af Sunway Group fra Aarhus, havde i 2016 stor vækst netop på specialrejser. Rejsebureauet havde i 2015/2016 et resultat på 3,5 millioner kr. før skat mod 1,5 millioner kr. året før.

Relaterede artikler:

Dansk rejsekoncern nærmer sig 100 mio. kr.

Dansk rejsebureau får ny ejer

Generationsskifte i Ruby Rejser