Ryanair i fokus

Ryanair, københavns lufthavnVOR EGEN VERDEN: Helt forventeligt var det Ryanair, som løb med den største opmærksomhed i sidste uge på standby. dk. Det kan det irske selskab også komme til i denne uge, men tæt efter fulgte udviklingen med de SAS-ansattes overførsel til Cimber A/S.

Når Ryanair holder pressemøde i København med hele direktionen, bortset fra Michael O’Leary himself, så må det naturligvis give genlyd. Det gjorde det også i sidste uge, og historien om for og i mod Ryanair blev den mest læste i ugens løb.

På andenpladsen kom heller ikke uventet en videreudvikling af overflytningen fra SAS til Cimber A/S, og samme sag gik ind på tredjepladsen i en snak med Kent Hansen, ny mand i spidsen for Cimber-selskabet, som på et eller andet tidspunkt får et nyt navn.

Top 10 så således ud, bedømt efter de fleste kliks: 1. For eller imod Ryanair, 2. SAS-Cimber skal ikke være større, 3. Jeg glæder mig (Kent Hansen om chefjob i SAS-Cimber), 4. LO mod Ryanair, 5. Dansk hotelkæde bag ny bookingmaskine, 6. SAS var for tidligt ude med salg til Hong Kong, 7. Den fortrød Grækenland hurtigt (om all inclusive) 8. Københavns Lufthavn afviser amerikansk paskontrol, 9. Hvornår er det farligt at flyve (klumme) og 10. Rejsebureauer skal erstatte ved lufthavnsstrejker.