Admiral Hotel ved Københavns Havn skal have ny salgs- og marketingdirektør efter Susanne Rübner er stoppet. Foto: Admiral Hotel.

Salgsdirektør stopper for at starte konsulentfirma

Efter næsten 40 år på 4-stjernede københavnske Admiral Hotel er salgs- og marketingdirektør Susanne Rübner netop stoppet – i stedet har hun med sin datter startet konsulentfirma.

Med udgangen af juli stoppede Susanne Rübner officielt som salgs- og marketingdirektør for det 4-stjernede Admiral Hotel med 366 værelser og suiter ved Københavns Havn.

Susanne Rübner er stoppet som salgsdirektør på Admiral Hotel. Fremsendt PR-foto.

Hun skal dog ikke være pensionist, men har sammen med sin datter, Bettina Winther Rübner Bang, netop startet firmaet Rübner Bang Consulting.

Firmaet er ifølge dets hjemmeside ”en familiedrevet virksomhed repræsenteret ved to generationer. Virksomhedens primære formål er at assistere mindre virksomheder, som ikke har de fornødne ressourcer til at følge deres virksomhed sikkert ind i den digitale tidsalder.”

Susanne Rübner blev ansat på Admiral Hotel før hotellets start – hun var med til at ændre det gamle pakhus til hotel. Det blev til næsten 40 år, de sidste mere end tyve som salgs- og marketingdirektør.

Admiral har år efter år har ligget med en af de bedste belægningsprocenter blandt de københavnske hoteller. Regnskabet sidste år var det bedste nogensinde, oplyser Susanne Rübner i en pressemeddelelse.

Den seneste årlige opgørelse over den danske hotelbranche fra Dansk Brancheanalyse viser, at Admiral Hotel i 2016 var det hotelselskab i Danmark med den 7. største omsætning, 228 millioner kroner.

Susanne Rübner har tidligere været direktør på Hotel d’Angleterre, Hotel Kong Frederik og Sophie Amalie Hotel (siden 2007 har det heddet Scandic Front).

”Vi får det sjovt”
I pressemeddelelsen om sit farvel til Admiral Hotel siger Susanne Rübner om hvorfor hun er stoppet: ”Det er heller ikke nemt. Det er jo ligesom mit barn. Men skal man gå fra noget, skal man gøre det, mens det går godt. Så har jeg i hvert fald samvittigheden i orden.”

Susanne Rübner vil nu bruge sin energi på nye projekter, hedder det videre: ”Vores datter, der er cand. polit, har valgt at kombinere sin akademiske baggrund med et nøje kendskab til, hvordan de sociale medier fungerer og slår igennem.
Hun har derfor startet et selskab, der skal hjælpe virksomheder med at markedsføre sig på blandt andet Facebook. Hun har på kort tid fået vældig succes og har bedt mig hjælpe. Det gør jeg selvfølgelig gerne, og jeg har jo også noget at tilbyde, når det gælder salg og marketing.

Så jeg er helt sikker på, vi får glæde af samarbejdet samtidig med, vi får det sjovt. Men der er ingen tvivl om, at jeg vil savne Admiral og hotelverdenen. Det har været en meget stor og vigtig del af mit liv,” siger Susanne Rübner og tilføjer:

”Med den overkapacitet af hotelværelser, der kommer til København de næste par år, kræver det nytænkning i kombination med gamle dyder at få forretning.”

STANDBY.dk har kontaktet Admiral Hotel om Susanne Rübners afløser som salgs- og marketingdirektør.

Relaterede artikler:

Danske hoteller fordobler milliardoverskud

To københavnske hoteller topper hos Hotels.com

Direktørskifte på kendt hotel