Pilotstrejken afblæst

1

sas fly

NUL KONFLIKT: Efter 24 timers uafbrudt forhandling med svenske piloter nåede man frem til en 2-årig overenskomst her til morgen. Nye meldinger om trafikken, hvor SAS på forhånd havde aflyst 110 flyvninger.

Det holdt hårdt og deadline blev overskredet to gange, ved midnat og kl. 08.00 i morges, inden forhandlingerne mellem de svenske piloter endte med et forlig. I forvejen er der forlig med de danske piloter om ny overenskomst.

Derimod gik det ikke i forhandlingerne med de norske piloter under ledelse af en forligsmand. Det var den del af de norske piloter, som er medlem af NSF, der nu skal ud i strejke. I første omgang udtages dog kun seks piloter. Men de norske piloter står svagt, når både deres danske og svenske kolleger og halvdelen af de norske har accepteret

Det tyder på, at SAS trafikken allerede i morgen kan være stort set normal. I forvejen er langt de fleste aflysninger i dag fra Arlanda i Stockholm.

SAS opdaterer løbende.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Pilotstrejken afblæst"

Notify of
avatar
Gunnar
Gunnar

SAS streiken er IKKE avblåst. Over 300 norske SAS piloter har brutt forhandlingene. Foreløpig er 6 piloter tatt ut i streik. Dette trappes gradvis opp, og kan ende opp at over 300 piloter legger ned arbeidet.

wpDiscuz