SAS kåret som bedste flyselskab i Sverige

sas airbus a330-300 enhancedLUFTFART: I den årlige ServiceScore-undersøgelse af 21 serviceerhverv i Sverige var der inden for rejsebranchen priser til bl.a. SAS, Viking Line, Scandic Hotels og Spies svenske fætter, Ving Rejser.

ServiceScore-undersøgelsen afdækker bl.a., hvilke virksomheder i en række kategorier, der giver sine kunder bedst service. For at finde vinderne spørger ServiceScore 3.000 personer fra 16 til 79 år.

De to andre nominerede i kategorien bedste flyselskab i Sverige var Malmö Aviation (der har skiftet navn til BRA) og Norwegian.

”Vi er stolte over endnu en udmærkelse. Alle vores fantastiske medarbejdere gør hver dag deres yderste for at møde kundernes høje forventninger,” siger SAS koncernchef, Rickard Gustafsson.

De andre kategorier inden for rejsebranche i Sverige var bedste transportør på land, hvor Arlanda Express vandt, Viking Line fik prisen som bedste transportør til søs, Ving Resor landede som bedste ferierejsebureau og Scandic som bedste hotelkæde i Sverige.

Den højeste score ved ServiceScore, der i år blev uddelt for femte gang, fik Systembolaget, hvor svenskerne f.eks. skal købe spiritus.