Scandic fik pris for reklamefilm

Ved uddeling af priser for Danmarks bedste reklamefilm landede den store hotelkæde førsteplads i kategorien ”Bedste Branded Entertainment kampagne,” der handler om kædens nyeste hotel.

Da priserne som årets bedste reklamefilm forleden blev uddelt ved True Award Show vandt Scandic prisen i kategorien ”Bedste Branded Entertainment kampagne i Danmark 2018.” Kampagnefilmen ”Det er vores Kødby” er i fire afsnit og blev fremstillet forud for åbningen i september af det nyeste Scandic-hotel i Danmark, Scandic Kødbyen i København. 

Scandic var nomineret til prisen sammen med blandt andre Carlsberg, Velux og MobilePay, oplyser hotelkæden.

”Vi er stolte af denne flotte pris. Formålet med kampagnen var at skabe engagerende kommunikation, der opbyggede kendskab til vores nye hotel i Københavns nok mest pulserende miljø. Kampagnefilmen var blandt andet rettet mod en målgruppe, som nok ville opleve os som lidt på udebane i Kødbyen,” siger Mette Broløs, direktør hos Scandic Hotels i Danmark for marketing og brand (varemærke, red), og tilføjer:

”Samtidig var målsætningen med kampagnefilmen også, at den skulle øge kendskabet til Scandic som hotelkæde og brand. Det viser resultaterne tydeligt, at vi er lykkedes med.”

Også anerkendelse fra Google
Ved True Award Show for årets bedste reklamefilm modtog Scandic også sølv for sin kampagnefilm i kategorien ”Bedste Branded Entertainment-film i Danmark 2018.”

Tidligere har hotelkæden høstet anerkendelse fra Google på vegne af de danske brugere af YouTube for ”Det er vores Kødby.” Webserien i fire afsnit blev den tredje mest viste kampagnefilm på YouTube i Danmark i tredje kvartal i år. ”Det er vores Kødby” er instrueret af Peter Molde-Amelung i samarbejde med bureauet Hjaltelin Stahl.

Selve hotellet Scandic Kødbyen med 370 værelser i syv værelseskategorier er det største nye hotel til at åbne i København i år. Hotellet, der er Scandics 26. i Danmark, ligger på Vesterbro, tæt på S-togstationen Dybbølsbro og Hovedbanegården.

Relaterede artikler:

Mange fejrede nyt Scandic-hotel

Direktør forlader Scandic

Nyt hotel får bydelens fotos på værelserne