Scandic Kødbyen åbner til september som Københavns nyeste hotel. Foto: Scandic.

Nyt hotel får bydelens fotos på værelserne

I september åbner Scandic et af sine mere unikke nye hoteller, Kødbyen på Vesterbro i København. De 370 værelser skal blandt andet udsmykkes med flotte fotos fra kvarterets beboere.

”Få dit fedeste Vesterbrofoto op at hænge på vores nye hotel i Kødbyen.” Sådan lyder opfordringen fra Danmarks største hotelkæde, Scandic, der nu beder fotoglade om hjælp til at skabe unik Vesterbrokunst, der skal hænge på hvert af det nye hotels 370 værelser.

Street art, fotokunst eller noget helt tredje. Alt er velkommen på væggene på Scandics nye hotel i Kødbyen, der åbner 7. september. Scandic opfordrer nu fotoglade borgere på Vesterbro til at oploade et unikt, lokalt foto fra Vesterbro på Instagram med hashtagget #ScandicKødbyen.

Til gengæld tilbyder hotelkæden chancen for, at ”fotograferne” kan få deres kunstværk til at pryde væggen på et af de 370 værelser på det nye Kødbyen-hotel.

”Scandic Kødbyen er bygget og designet helt fra grunden. Vi har haft fokus på Vesterbros autenticitet og stor respekt for vores naboer. At vi nu beder om hjælp til at skabe 370 unikke Vesterbrokunstværker føler vi er en inkluderende og naturlig måde at konkretisere vores vision for hotellet,” siger Casper Puggaard, kommerciel direktør hos Scandic Hotels i Danmark.

Hotel med fire webisodes
Scandic har en webserie som et af de centrale elementer i lanceringen af kædens nye hotel i Kødbyen. Den nye webserie hedder ”Det er vores Kødby” og kan opleves på Facebook, Instagram, YouTube og Scandics hjemmeside frem til hotelåbningen den 7. september.

I webserien, der bliver i fire afsnit, flettes virkelighed og fiktion sammen. Følgerne vil videre opleve, at de benspænd, som hovedpersonen udsættes for, fører til virkelige aktiviteter igennem kampagneperioden. En af aktiviteterne er at hjælpe Scandic med at få lokal kunst på alle hotelværelserne.

Flere Scandic-hoteller på vej
Scandic, der foreløbig har 25 hoteller i Danmark, er på vej med flere. Næste år er Scandic klar igen i København. Det sker når Falkoner-hotellet på Frederiksberg genåbner som et Scandic-hotel med 332 værelser – før var der 166.

I 2021 åbner både Scandic Copenhagen Airport med 357 værelser og Scandic-kædens hidtil største hotel, Spectrum, tæt på Marriot-hotellet på Kalvebod Brygge; Spectrum får 632 værelser. I 2022 åbner kæden på Aarhus Havn med 500 værelser, kædens største danske hotel udenfor København.

Relaterede artikler:

8.500 nye hotelværelser på vej til København

Scandic skal bruge 800 nye ansatte

Nyt hotel ved Københavns Lufthavn