Louise Adolph, til venstre, direktør for det nye møde- og konferencecenter Huone International, der åbner til foråret ved Københavns Lufthavn, direktør for Hotel Skt. Annæ i København, Sofie Robdrup, og Lisbeth Simonsen, salgsdirektør hos Zleep Hotels.(Foto: Joakim J. Hvistendahl)

Se fotos fra VIP Lounge

Her er fotos fra tirsdagens VIP Lounge på Scandic Kødbyen i København – arrangeret af Travelmedia Nordic, der står bag STANDBY.dk, CHECK-IN.dk og STANDBYNORDIC.com

Se billedgalleri nederst i denne artikel

Travelmedia Nordics VIP Lounge holdes typisk en gang i kvartalet og er en uformel sammenkomst. Tirsdag i denne uge havde Scandic Kødbyen, der åbnede i september, meldt sig som vært.

VIP Loungen samler typisk omkring 50 topchefer fra biludlejningsfirmaer, flyselskaber, hoteller, rejsebureauer, travel managers og andre primære aktører fra den danske rejsebranche.

VIP Loungen har ingen dagsordenen, gæsterne kan blot gennem et par timer hygge og mingle med kolleger fra rejsebranchen som de ikke nødvendigvis møder i en travl hverdag.

De eneste faste punkter er en kort velkomsttale fra Ole Kirchert Christensen, administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør for Travelmedia Nordic, samt dagens vært, i dette tilfælde direktør for Scandic Kødbyen, Jørgen Wagner Frederiksen. Og så er der typisk lodtrækning om nogle præmier – tirsdag var der en flot gavekurv, et gavekort til hotellets bøfrestaurant, Mør, og et gavekort til overnatning på det nye hotel.

Godt fra start
I sin velkomst sagde hotellets direktør, Jørgen W. Frederiksen, at Scandic er ved at skifte kurs – der bygges ikke mere de traditionelle motorvejshoteller, men mere unikke hoteller med deres egen identitet tilpasset området, de er i.

Bagefter sagde han til STANDBY.dk: ”Vi er kommet godt fra start og sælger flere overnatninger end vi havde forventet ligesom vi ser mange fra lokalområdet bruge vores Mør-restaurant, der har plads til over 150 gæster.

Fordi hotellet først åbnede her i efteråret, var vi ikke født med noget kontraheret forretning fra for eksempel firmakunder – men det kommer næste år. Vi har siden åbningen haft mange rundvisninger og blandt andet oplevet, at nogle af Scandics firmakunder har sagt, at de også ønsker at værelser på dette hotel.”

Klik på billederne for større format, de fleste har billedtekster. Alle fotos: Foto: Joakim J. Hvistendahl.

Relaterede artikler:

VIP Lounge på toppen af Tivoli

Stort rykind til VIP Lounge

Mange fejrede nyt Scandic-hotel