Skinetworks, der består af en række skirejsebureauer, tilbyder til vinter 11 rejsemål i Østrig, som gæsterne kan køre til med toget. Pressefoto: Skinetworks.

Skirejsekoncern sender gæster med toget

Skandinaviens største skirejsebureau er klar med ny, grøn satsning til vintersæsonen. Her kan danske og svenske skiturister tage toget på skiferie til 11 destinationer i Østrig.

Skinetworks, der blandt andet består af Danski, Nortlander og Slopetrotter, har lyttet til klimadebatten og tilbyder den kommende vintersæson et klimavenligt og komfortabelt rejsealternativ til sine gæster, oplyser Skinetworks i en pressemeddelelse.

”Vi har valgt at købe over 1.100 pladser i toget fra uge 6-10,” siger Toke Hyldgaard, salgs- og marketingsdirektør i Skinetworks.

Skinetworks har før tilbudt skirejser med tog. For otte år siden kørte to af dets varemærker, Danski og Nortlanders, med konceptet Ski-expressen, det sidste ski-tog med chartergæster fra Danmark til Alperne, oplyser Skinetwork.

”I to af vores brands har vi før udbudt disse togrejser, men stoppede af forskellige årsager – men er stolte over, at vi nu igen er eneste skirejsebureau i Danmark, der tilbyder skirejser med tog til Alperne. Vi samarbejder med Snälltåget om disse togrejser,” siger Toke Hyldgaard og tilføjer, at Skinetworks i dag ser et meget større fokus på klimavenlige rejser end for ti år siden.

Flere skidage end med flyet
Denne nye rejseform med tog har en anden god fordel – den giver nemlig mulighed for otte dage på ski fremfor de klassiske seks, som er normalt ved en flyrejse. Samtidig er man stillet præcist lige så sikkert, som når man køber en almindelig pakkerejse med de samme fordele og garantier, oplyser Skitnetworks.

Skinetworks har også mærket coronakrisen, men tilføjer, at det kan mærkes, at rejselysten blandt danskerne stadig er der, og hver uge booker flere og flere en skirejse.

Toke Hyldgaard fortæller: ”Vi som rejsebureau er glade for, at grænserne igen er åbne – og vi håber, at de forsætter med at være det, så vi kan starte vores sæson til december – ellers har vi ikke et firma længere. Det er også derfor, vi satser stort på dette tog, for vi tror på, at vi til vinter igen kan vise vores gæster det bedste af Alperne – med en mere miljørigtig transportform.”

Skinetworks består af rejsebureauer som Nortlander, Slopetrotter, Danski, Active Alps og Summitweek.

Relaterede artikler:

Dansk rejsegruppe skifter koncernchef

Utilfredse rejsebureauer bliver i Rejsegarantifonden

Ny nattog-forbindelse i Europa