Bjørk og Peter Skieller, der i denne uge fejrede deres sølvbryllup i Spanien. Privatfoto.

Sølvbryllup i rejsebranchen

Til daglig er Bjørk og Peter Skieller henholdsvis travel manager i medicinalfirmaet ALK og Business Development Manager i Mangaard Travel Group – og i bestyrelserne for DBTA og DRF. Parret har netop fejret sølvbryllup.

”I stedet for at holde sølvbryllupsfesten hjemme i Danmark, hvor festen ville være overstået på én aften, valgte vi at bruge pengene på at tage nogle uger til sydspanske Alicante. Vi har lejet et stort hus og har gennem ugerne haft besøg af familie og venner – så vi på den måde har haft en lang fejring af sølvbrylluppet.”

Det siger Peter Skieller, Business Development Manager i erhvervsrejsebureauet Mangaard Travel Group samt bestyrelsesmedlem i Danmarks Rejsebureau Forening som repræsentant for CTO-fraktionen (erhvervsrejsebureauerne), på telefonen fra det sydspanske til STANDBY.dk

Sammen med sin hustru, Bjørk Skieller, har parret netop fejret og markeret deres sølvbryllup under opholdet i det spanske.

Bjørk Skieller er travel manager i medicinalfirmaet ALK, hvor hun har været de seneste år 15 år – og også hun har en bestyrelsespost i en vigtig forening i rejsebranchen, nemlig i Danish Business Travel Association, Danmarks største sammenslutning af travel managers.
Inden hun kom til ALK, arbejdede Bjørk Skieller blandt andet for to nu tidligere flyselskaber, amerikanske Northwest Airlines, der blev opslugt af Delta Air Lines, og senere belgiske Sabena, der i dag flyver som Lufthansa-ejede Brussels Airlines.

Mødtes i Comet-klubben
For knap 30 år siden var Peter Skieller en af medstifterne af IATA Comet-klubben i den danske rejsebranche, hvor han kom i bestyrelsen. Det samme gjorde hans senere hustru, Bjørk – de kendte i øvrigt hinanden fra skole- og gymnasietiden i Hørsholm.

De dannede par, blev gift og fik fire børn – de tre er under uddannelse, mens en af sønnerne, Sebastian, i dag arbejder i rejsebranchen i receptionen på Scandic Hotel Front i København.

Inden de fik deres nuværende stillinger, boede parret en periode i England, hvor Peter Skieller arbejdede for det britiske erhvervsrejsebureau Hogg Robinson Group, dét som American Express Global Business Travel netop har opkøbt.

”Da Bjørk og jeg blev gift var rejsebranchen selvfølgelig anderledes end i dag. Det var før internet og den nuværende, moderne teknologi. Der var PC’ere og nettet var på vej – men det var også en tid med mange flere og mindre rejsebureauer end i dag. Der var en større mangfoldighed, i dag bliver mange af de store rejsebureauer bare større og større via opkøb, sammenlægninger og så videre,” siger Peter Skieller.

Parret bor stadig i hjembyen Hørsholm nord for København – men der tales ikke kun om rejsebranchen ved middagsbordet. ”Men vi er da glade for rejsebranchen og taler om den,” siger Peter Skieller. Parret har også en lille båd i Rungsted Havn – og elsker at rejse i ferierne.

”Vores favoritlande er nok Spanien og USA, men generelt elsker vi at komme rundt og se noget nyt. Der er undtagelser, men vi rejser sjældent til samme rejsemål to gange – vi skal ikke gro fast på en bestemt destination. Og vi har nok 25 drømmerejsemål, vi stadig har til gode,” siger Peter Skieller.

Relaterede artikler:

Familiefester rykker til udlandet

Frieri på charterfly

Kongeligt bryllup fejres kreativt af BA