Navneskiltene til kabinebesætningen på lørdagens flyvning fra London Heathrow til Toronto. Foto: British Airways.

Kongeligt bryllup fejres kreativt af BA

På lørdag vies britiske prins Harry og amerikanske Meghan Markle – det markerer British Airways på en flyvning til Toronto; alle i kabinebesætningen hedder enten Meghan, Megan eller Harry.

Det bliver nemt for passagererne på lørdagens BA93-flyvning fra London Heathrow til Toronto at huske navnene på de ti medlemmer af kabinebesætningen – de hedder nemlig alle Megan, Meghan eller Harry. Flyets andenpilot hedder også Harry.

Toronto er destination for den særlige flyvning, da det var i Canadas største by, at prins Harry og Meghan Markle mødtes første gang.

Flyet, formentlig en Boeing B787 Dreamliner, letter efter planen fra Heathrow klokken 13.10 engelsk sommertid – en time efter prins Harry og Meghan Markle er blevet gift på fantastiske Windsor Castle, der ligger cirka ti kilometer fra Heathrow. Flyvningen mellem London Heathrow og Toronto tager små otte timer.

Til lykke fra British Airways til lørdagens brudepar; klik på billedet for at se det i stort format; foto: British Airways.

Bryllupskage og champagne
Til flyvningen på lørdag til Toronto bliver der medtaget ekstra champagne – ligesom alle passagerer får en lille flaske bobler som de kan spise sammen med deres mini-bryllupskage.

Megan Horsley, der bliver flyets kabinechef, siger i pressemeddelelsen fra British Airways: “Prins Harry og Meghans bekendtskab begyndte på den anden siden af Atlanten, så det er passende at alle ansatte i kabinen på denne flyvning hedder Meghan, Megan eller Harry. Jeg har naturligvis før fløjet med en kollega eller to der hed Megan, men aldrig før med syv med samme navn.”

Her i maj viser BA på sine langruter episoder af TV-serien Suits, der er optaget i Toronto og som blev et gennembrud for Meghan Markle som skuespiller. Der vil også ombord være programmer om blandt andet hvordan prins Harry og Meghan mødte hinanden samt om Windsor Castle. Og rejsende der ikke får set brylluppet på TV, kan fra på mandag se sammendrag af det på BA’s langruter.

Gratis i Første-klasse lounge
I øvrigt inviterer British Airways på lørdag alle selskabets passagerer, der i deres pas hedder Meghan, Megan eller Harry og deres eventuelle ledsager, til at besøge BA’s First lounge i Heathrows Terminal 5.

Og apropos Toronto, så begyndte British Airways tidligere på måneden også at betjene Toronto med tre flyvninger om ugen fra sin næststørste London-lufthavn, Gatwick.

Relaterede artikler:

Britisk turisme jubler over prins Harrys bryllup

Frieri på charterfly

BA atter til Seychellerne

Ny liste over verdens dyreste byer

x

Læs Også

SAS bøjer sig for pres fra Kina

Kina har meddelt 36 flyselskaber at de skal skrive at Taiwan hører under Kina. Det har blandt andet fået SAS til at ændre information på sin hjemmeside.

Lapland-lufthavne udvides til to millioner passagerer

Lufthavnene i Rovaniemi, Kittilä og Ivalo i Finsk Lapland skal både udvides og moderniseres på grund af et stærkt stigende antal turister.

Air India roser Wonderful Copenhagen

Det indiske Star Alliance-medlem, der på fredag øger betjeningen af København, roser WoCo for turistorganisationens marketingkampagner målrettet indiske turister fra New Delhi-området.

Stor vækst på langruter i Københavns Lufthavn

Der er nye interkontinentale ruter på vej til København samt udvidelser på flere eksisterende. I årets første kvartal udgjorde rejsende på langruterne 13,5 procent af lufthavnens samlede antal passagerer.

Københavns Lufthavn fik første A350-rute

Grevinde Alexandra indviede onsdag Cathay Pacifics nye rute mellem Hong Kong og Københavns Lufthavn, alle håber at forbindelsen bliver helårlig.

Lufthansa tilfreds med nye A380-ruter fra München

Med starten af årets sommerprogram stationerede flyselskabet for første gang fem af sine 14 Airbus A380 i Lufthansas næststørste lufthavn, hvor de betjener tre langruter.