Solen bremser salget af ferierejser

Det er ikke godt for charterbranchen, som lige nu har svært ved at slippe af med sine sidste ferierejser i forsæsonen. Det betyder ifølge salgsdirektør Stig Elling fra Star Tour, at branchen risikerer enten at brænde inde med 8.000 til 10.000 ferierejser eller sende dem på udsalg, skriver Vejle Amts Folkeblad ifølge jp.dk.

 

Årsagen er, at charterarrangørerne for at få dækket behovet i skolernes sommerferie, også er nødt til at købe plads i fly og på hoteller i for eksempel juni, og dette salg er særdeles påvirkeligt af vejret herhjemme. Det betyder, at rejserne lige nu sælges med rabatter på op til både 50 og 70%.

 

Og hos Falk Lauritsen Rejser i Herning har man samme problem. Her kan salgsdirektør Søren Falk Lauritsen berette, at man har måttet nedsætte prisen for mellem 1.500 og 2.000 rejser til priser mellem 1.000 og 1.500 kroner til blandt andet Kreta, Mallorca og Bulgarien.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.