Sommerens bedste rejsemål

De ti rejsemål, der har fået topkarakterer er i år 1: Kefalonia – for andet år i træk. Fremhæves for god infrastruktur og græsk hygge. 2: Mallorca. Specielt Alcudia fremhæves for sin super strand og muligheder. 3: Sicilien. Meget at opleve og mange kombinationsmuligheder. 4: Samos. Græsk frihed og idyl. 5: Thailand, Phuket. Meget for pengene. Eksotisk. 6: Tyrkiet, Marmaris, Icmeler. Hoteller på stranden og en smuk skærgård. 7: Korfu. Krydstogter og strandhoteller. 8: Kreta. God ferie for alle. Mange strandhoteller. Meget for pengene. 9: Gran Canaria. Familieferie. Den mest populære af De Kanariske Øer og 10: Rhodos. All inklusive, miljøvenligt.

 ”De rejsemål, der har scoret højst denne sommer, er meget forskellige og ligger spredt. Det er et godt billede på dem, der har afgivet karaktererne – de er ligeledes forskellige, og har forskellige krav til en god ferie, alt efter hvor de er henne i livet, og hvilke interesser og værdier, de har”, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.