Sommerrejser sælges tidligere

Hos Star Tour er der 30% flere kunder, der har sikret sig næste års sommerrejse allerede nu i forhold til på samme tid sidste år. Det er især børnefamilierne, der er hurtigt ude. Frygten for yderligere olietillæg på rejsen er en af de vigtigste motivationsfaktorer.

 

”Børnefamilierne er traditionen tro dem, der køber sommerrejserne tidligst, fordi de ved, at de bedste hoteller ryger først. Men i år er de nervøse for om de stigende oliepriser betyder, at rejserne bliver dyrere, hvis de venter. Og det er ganske relevant, for det er præcis det, der kan ske”, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Det er sommerrejser til koncepthoteller for familier, der bliver købt flest af på dette tidspunkt. De høje oliepriser har allerede betydet, at næste sommers rejser til middelhavsdestinationerne er gennemsnitligt 200-300 kr. dyrere end i år.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.