For at øge sin variation af tilbud til feriegæsterne kommer Spies nu med endnu et nyt hotelkoncept, Cook’s Club – det første åbner på Kreta. Foto: Spies.

Spies klar med nyt hotelkoncept

Danmarks største charterarrangør lancerer Cook’s Club som nyt hotelkoncept. Det første åbner til sommer på Kreta – yderligere 15 er på vej.

Stilen på Cook’s Club-hotellerne bliver bohemeagtig med nedtonet luksus – det nye hotelkoncept er målrettet moderne rejsende, hvor design, mad og drikke er i fokus. Det første hotel åbner til juni på Kreta – det kommende år er det planen at åbne yderligere 10-15 Cook’s Club, oplyser Spies. Navnet Cook’s Club kommer fra Spies’ ejer, Thomas Cook Group.

Det nye hotelkoncept hos Spies er baseret på de gode erfaringer med et andet af koncernens hotelkoncepter, Casa Cook. Dette produkt henvender sig til Spies’ kunder der vil bo på “bohemeagtige hoteller for den moderne rejsende og som ønsker nedtonet luksus og lækkert design.”

Mest tilfredse gæster på koncepthoteller
”På vores koncepthoteller bor vores mest tilfredse gæster, viser vores kundeundersøgelser. Cook’s Club bliver trendige hoteller, der understøtter vores strategi om at udvikle attraktive koncepter til forskellige målgrupper. Det er vigtigt at udvikle nye koncepter for at imødekomme kundernes behov, der hele tiden forandrer sig,” siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Det første Cook’s Club på Kreta er et renoveret hotel med 148 værelser i ferieområdet Hersonissos på Kretas nordkyst. Hotellet er totalt ombygget og dets restaurant serverer en blanding af street food kombineret med sund vegansk mad og lokale klassiske retter som moussaka og gyros. Åbningstiderne til både morgenmad og middag er udvidede for at forebygge ”feriestress,” lover rejsebureauet.

Spies – Danmarks største rejsearrangør – indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe sammen med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland samt hotelselskabet Resorts & Hotels, der blandet andet driver hotelkæderne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Spies’ gæster flyver fortrinsvis med søsterselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Relaterede artikler:

TUI vil atter være størst i Danmark

Spies øger i Aalborg

Spies med nye rejsemål fra Jylland