Thomas Cooks Airbus 330-200 kan flyve direkte fra Aalborg og Billund til Phuket på 10 timer og 55 minutter og uden teknisk mellemlanding undervejs. Foto: Thomas Cook.

Spies med nye rejsemål fra Jylland

Tilbyder sommerdestination fra Midtjyllands Lufthavn og opgraderer til Thailand fra Aalborg og Billund.

Danmarks største rejsearrangør, Spies, fortsætter med at øge aktiviteten med nye rejsemål fra jyske lufthavne. Til sommer rykker selskabet ind i Midtjyllands Lufthavn i Karup med en ugentlig søndags-afgang til Antalya i Tyrkiet. Den flyves med en A321 fra Thomas Cook Airlines med plads til 212 passagerer. Til vinter får selskabet endvidere to nye destinationer fra både Aalborg og Billund.

”Efter to års pause kommer Egypten nu tilbage blandt danskernes ferierejsemål. Fra midt i oktober og hver uge vinteren over, flyver Spies fra de to jyske lufthavne i Aalborg og Billund til Hurghada i Egypten og  Fuerteventura, en af De kanariske Øer, vores to vinternyheder fra de to lufthavne – hertil flyver vi på mandage”, siger produktchef Carlos Cebrian, Spies.

De mange jyske Thailand-elskere kan godt begynde at glæde sig til, at de til vinter kan flyve ekstra luksuriøst fra Billund og Aalborg til Phuket.

”I denne vinter har vi fløjet med udsolgte fly fra det jyske med en teknisk mellemlanding på hjemrejsen i Sharjah i De forenede arabiske Emirater.

Næste vinter indsætter vi en anden flytype, en Airbus 330-200, som kan flyve direkte både ud og hjem. Flyet får plads til 273 passagerer. Det er lidt færre end denne vinter – til gengæld får gæsterne mulighed for at opgradere til vores business class, Premium Class, med ekstra brede sæder, bedre benplads og et udvidet serviceprogram”, fortæller Carlos Cebrian.

Relaterede artikler:

Spies satser stort på Gambia

Spies får nye ferieresorts i Kap Verde

Spies-gruppen med rekordresultat