Spies får en ekstra serie i højsæsonen fra Aalborg til tyrkiske Antalya. Arkivfoto: Spies.

Spies øger i Aalborg

Med kort varsel fik Spies tilbudt en ugentlig Jet Time-afgang i højsæsonen – valget faldt på tyrkiske Antalya. Spies øger dermed i Aalborg Lufthavn, hvor selskabet har cirka 10 procent af sin danske produktion.

”Jet Time kontaktede os forleden, de havde fået en aflysning på en serie fra en anden rejseudbyder. Dermed havde Jet Time et fly til rådighed til en ugentlig afgang fra juni til sidst i august, hvis vi var interesseret. Det var vi og valgte Antalya, da Tyrkiet igen sælger rigtig fint – samtidig kunne vi i Antalya få hotel af høj standard, det kan man ikke på nuværende tidspunkt skaffe på for eksempel Mallorca eller Kreta.”
Det siger produktchef hos Spies i Danmark, Carlos Cebrian, til STANDBY.dk – men den ekstra serie ud af Aalborg Lufthavn kommer Spies i år op på at have 10 procent af sin danske produktion fra Aalborg, cirka 25 procent fra Billund Lufthavn og 63 procent fra Københavns Lufthavn. Resten af Spies’ produktion fordeles sig i år mellem Odense, Karup (Midtjyllands Lufthavn) og Bornholm – samlet to procent.
Spies var også sidste år Danmarks største charterrejsebureau med over 265.000 solgte rejser.

Cypern er nyhed fra Spies ud af Aalborg
”Ekstraflyet fra Aalborg Lufthavn bliver et supplement til vores eksisterende Antalya-fly fra Aalborg, hvortil vi allerede har solgt over 60 procent af rejserne denne sommer,” siger Carlos Cebrian og tilføjer, at Spies til denne sommer har Cypern som en nyhed fra Aalborg. Ekstraflyet fra Aalborg til Antalya betyder yderligere små 1.200 udbudte Spies-sæder fra Aalborg i år. I alt har samtlige charteroperatører i år cirka 120.000 pladser ud af Aalborg.

”Volumen fra Aalborg har tilpasset sig efter Sun Charter lagde stort op og udbød 40.000 årlige sæder. Efter Primo Tours overtog Sun Charter blev der skåret ned til et mere normalt niveau,” siger Carlos Cebrian og tilføjer:
”Sammenligner vi dette års Aalborg-program med sidste sommer, ser vi hos Spies en stigning i kapaciteten på cirka 20 procent, mens vinterproduktionen vokser 45 procent. Til dette års vinterproduktion øger Spies ud af Aalborg med den kanariske ø Fuerteventura og Egypten samt fastholder de direkte flyvninger til Thailands største ø, Phuket.”

Relaterede artikler:

Spies med nye rejsemål fra Jylland

Turister vender tilbage til Tyrkiet

Tyrkiet skærper indrejsekrav

x

Læs Også

Kæde af luksushoteller får nye medlemmer

Sammenslutningen Small Luxury Hotels of the World har netop fået fem nye medlemshoteller i og udenfor Europa. Kæden har i forvejen to hoteller i Danmark.

Klar til aktiv feriemesse i København

Der forventes op mod 8.000 besøgende når rejsemagasinet Vagabond i weekenden har premiere på sit nye tiltag med publikumsmessen Aktiv Ferie. Fredag er der udstillersammenkomst for rejsebranchen.

289 anholdt for at fotografere kvinder på stranden

Der var sidste år 1.725 lovovertrædelser på strandene i Dubai. Det spænder fra at tage fotos af kvinder, over forstyrrelser af de badende, til at svømme i undertøj.

Ny turistrekord i New York

New York City fastholdt sidste år sin førsteplads som USA’s mest besøgte storbydestination. Byen fik 4.000 nye hotelværelser og har nu over 116.000.

BA atter til Seychellerne

Efter pause på 14 år har British Airways netop genoptaget beflyvningen af destinationen i Det indiske Ocean. Rejsende fra Seychellerne via London til Billund skal dog afsætte over 1½ døgn til rejsen.

Husk forsikring ved udlejning via Airbnb

”Mange tænker ikke over forsikring og erstatningsansvar, når de giver fremmede nøglen til deres hjem igennem udlejningstjenester,” lyder det fra forsikringsselskab.