Endnu inden denne sommer er kommet helt frem til højsæsonen har Spies sat knap halvdelen af sine rejser for næste år til salg. Arkivfoto: Spies.

Spies klar med rejser til næste sommer

Danmarks største rejsebureau har netop sat over 40 procent af sine rejser for sommeren 2019 til salg. I denne tid går salget tungt på grund af det gode danske sommervejr.

Spies forventer næste år at sælge fem-seks procent flere rejser end de i alt 300.000, det bliver til gennem hele dette år. De forventede mindst 15.000 ekstra ferierejser næste år bliver ikke mindst til Grækenland, der sammen med Spanien og Tyrkiet er Spies’ bedst sælgende destinationer. Herefter følger Cypern og Bulgarien.
Det siger Spies’ produktchef, Carlos Cebrian, til STANDBY.dk og tilføjer:

”Lige nu i denne tid sælger vi en hel del mindre som følge af den nærmest tropiske varme i Danmark. Før i tiden ville salget i denne tid også være påvirket af VM-slutrunden i fodbold – men det betyder ikke noget i dag, hvor man nærmest overalt kan streame kampene.”

Spies har netop sat cirka 45 procent af sine sommerrejser for 2019 til salg. Det gælder blandt andet rejser til Spies’ egne koncepthoteller, for eksempel Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club, Casa Cook, Cooks Club og voksenhotellerne Sunprime Hotels samt en række andre efterspurgte hoteller på Spies sommerrejsemål. Som noget nyt kan Spies-gæsterne forudbestille deres eventuelle favoritværelse på de mest efterspurgte hoteller.
Med i den frigivne pakke for næste sommer er også pakkerejser med rutefly, siger Carlos Cebrian.

”Omkring 45 procent af vores gæster bor på Spies’ egne koncepthoteller eller hoteller, vi tilbyder år efter år. Næste år vokser Spies navnlig på Grækenland og Cypern, på begge destinationer har vi et stigende antal af vores egne hoteller. Til næste års sommersæson kan vi blandt andet præsentere to for os i Spies nye græske rejsemål, men vi kan først afsløre navnene til september eller oktober,” siger Carlos Cebrian. I dette års sommerprogram har Spies også to nye rejsemål, Montenegro på Balkan og et rejsemål på det græske fastland ved Grækenlands næststørste by, Thessaloniki.

Spies flyver denne sommer til cirka 25 lufthavne – primært med koncernens egne fly fra datterselskabet Thomas Cook Airlines; fra de 25 destinationer tilbyder Spies omkring 150 rejsemål. Alene til Grækenland har Spies fra Danmark flyvninger til 15 destinationer, hvorfra der er transport til 76 rejsemål.
Spies har flyvninger fra syv danske lufthavne (København, Aalborg, Aarhus, Billund, Bornholm, Karup (Midtjyllands Lufthavn) og Odense.

Produktchefens egne favoritter
Carlos Cebrian, der som produktchef hos Spies har over 100 rejsedage om året, har selv Mallorca som sin rejsefavorit:

”Spies har 21 rejsemål på Mallorca, så der er meget at vælge imellem. Skal jeg på badeferie med familien tager vi til Alcudia, er det en lille byferie med hustruen, vælger vi Palma og skal der spilles golf går turen til Palma Nova,” siger han.

Relaterede artikler:

Spies sælger stadig flere rejser til ældre

Spies siger velbekomme til All Inclusive

Spies ser stor vækst med rutefly