Stadig flere vælger et voksenhotel som f.eks. Sunprime Miramare på Rhodos.

Spies sælger 63 rejser i timen

Meteorologerne kalder 2017 for et vejrår lige til glemmebogen, men danskerne glemmer ikke, og allerede nu solsikrer de sig til sommeren 2018.

”I sidste uge solgte vi over 11.000 rejser – svarende til 63 rejser i timen eller mere end en rejse i minuttet. Det førte til den største ugeomsætning i Spies historie”, siger kommunikationschef Torben Andersen, der glæder sig over, at salget ligger 15 procent over salget på samme tid i fjor.

På trods af det gode vejr, slog søndag den 7. januar alle salgsrekorder. Her blev der booket nok til at fylde 12 af Spies Airbus 321-fly. 87 procent af rejserne blev booket via nettet.

“De fleste rejser bliver bestilt, når børnene er kommet i seng. Den travleste time er mellem klokken 21:00 og 22:00, mens der er ro mellem klokken 05:00 og 06:00.

Også i år hitter voksenferier og ferie med All Inclusive. 17 procent vælger et hotel uden børn under 16 år, mens 40 procent siger ’ja tak’ til mad og drikke inkluderet i rejsens pris”, siger Torben Andersen.

Top 5 over de bedst sælgende Spies-rejsemål: 1. Mallorca, 2. Kreta, 3. Rhodos, 4. Tyrkiet og 5. Cypern.

 

Relaterede artikler:

Spies satser stort på Gambia

DRF: Udsigt til rekord-rejseår i 2018

Spies-gruppen med rekordresultat

 

x

Læs Også

Hellere en julerejse end gaver

Omkring 25.000 danskere har i år fravalgt den hjemlige jul og tager i stedet på charterferie – flest til Gran Canaria og Tenerife, hvor meteorologerne lover sol og temperaturer omkring 18-20 grader i alle juledagene.

Ny lov for pakkerejser vedtaget

TURISME: Dansk Rejsebureauforening har i mere end seks år arbejdet med lovforslaget, som i går endelig blev vedtaget. Den giver både forbrugerne og rejsebranchen bedre vilkår.

Tvivl om dækning ved ’sammensatte rejser’

TURISME: Den nye rejsegarantifondslov kan give problemer for forbrugerne, og Danmarks Rejsebureau Forenings administrerende direktør ser gerne Forbrugerstyrelsen inddraget.

Øget pres på De Kanariske Øer

Der er et enormt pres på De Kanariske Øer fra hele Europa. Der er ganske enkelt ikke senge nok til alle de turister, der gerne vil besøge de populære øer, og det bliver kun 'værre' de kommende måneder.

Dansk skirejsearrangør ramt af NIKI-konkurs

TURISME: Højmark Rejser har sat jagten ind på at finde erstatningsfly til sine kunder, efter det østrigske flyselskab NIKI gik konkurs onsdag i sidste uge. Det jyske rejsebureau ser lyst på situationen og forventer at finde en løsning.

’Min kone har gigt, og vi vil ikke have en kinesisk bil’

ANKENÆVN: Desværre for et ægtepar, som er vant til at rejse til Cuba, var det lige præcis det, de fik og måtte vente fem timer på en erstatning.