Stadig flere vælger et voksenhotel som f.eks. Sunprime Miramare på Rhodos.

Spies sælger 63 rejser i timen

Meteorologerne kalder 2017 for et vejrår lige til glemmebogen, men danskerne glemmer ikke, og allerede nu solsikrer de sig til sommeren 2018.

”I sidste uge solgte vi over 11.000 rejser – svarende til 63 rejser i timen eller mere end en rejse i minuttet. Det førte til den største ugeomsætning i Spies historie”, siger kommunikationschef Torben Andersen, der glæder sig over, at salget ligger 15 procent over salget på samme tid i fjor.

På trods af det gode vejr, slog søndag den 7. januar alle salgsrekorder. Her blev der booket nok til at fylde 12 af Spies Airbus 321-fly. 87 procent af rejserne blev booket via nettet.

“De fleste rejser bliver bestilt, når børnene er kommet i seng. Den travleste time er mellem klokken 21:00 og 22:00, mens der er ro mellem klokken 05:00 og 06:00.

Også i år hitter voksenferier og ferie med All Inclusive. 17 procent vælger et hotel uden børn under 16 år, mens 40 procent siger ’ja tak’ til mad og drikke inkluderet i rejsens pris”, siger Torben Andersen.

Top 5 over de bedst sælgende Spies-rejsemål: 1. Mallorca, 2. Kreta, 3. Rhodos, 4. Tyrkiet og 5. Cypern.

 

Relaterede artikler:

Spies satser stort på Gambia

DRF: Udsigt til rekord-rejseår i 2018

Spies-gruppen med rekordresultat

 

x

Læs Også

Udenrigsministeriet fraråder ikke rejser til Sri Lanka

Efter uroligheder er der nu undtagelsestilstand i Sri Lanka. Men Udenrigsministeriet fraråder ikke rejser til landet – og Danmarks Rejsebureau Forening er irriteret over dele af pressens behandling af undtagelsestilstanden.

Rejsejournalister satte pris på rejsebureau

Kendt rejsebureau får Danske Rejsejournalisters Rejsepris 2017 for at holde fast i ”utraditionelle destinationer.” På foreningens generalforsamling var der et minuts stilhed for to afdøde medlemmer.

Kendt brancheprofil bag nyt rejsebureau

Tidligere salgsdirektør og bureauchef i et af Danmarks største leisurebureauer i ejerkredsen af nyt rejsebureau med fokus på ansvarlige rejser.

Rejsebureau overvejer flere kontorer i Danmark

Det store rejsebureau har allerede salgskontorer i fire danske byer – men der kan komme flere, siger direktøren, der i første omgang koncentrerer sig om det svenske rejsebureau, det netop har købt.

Konkursgarantier fra rejsebureauer på 800 millioner kroner

Over 500 danske rejseudbydere stillede sidste år samlet konkursgarantier til Rejsegarantifonden for 805 millioner kroner.

Danskerne flygter fra kulden

DMI melder om sibirisk kulde, snefygning og isglatte veje og det har fået danskerne til at flygte mod varmere lande. Det har sat ekstra pres på rejsebureauerne, der ikke kan følge med.