Stadig flere vælger et voksenhotel som f.eks. Sunprime Miramare på Rhodos.

Spies sælger 63 rejser i timen

Meteorologerne kalder 2017 for et vejrår lige til glemmebogen, men danskerne glemmer ikke, og allerede nu solsikrer de sig til sommeren 2018.

”I sidste uge solgte vi over 11.000 rejser – svarende til 63 rejser i timen eller mere end en rejse i minuttet. Det førte til den største ugeomsætning i Spies historie”, siger kommunikationschef Torben Andersen, der glæder sig over, at salget ligger 15 procent over salget på samme tid i fjor.

På trods af det gode vejr, slog søndag den 7. januar alle salgsrekorder. Her blev der booket nok til at fylde 12 af Spies Airbus 321-fly. 87 procent af rejserne blev booket via nettet.

“De fleste rejser bliver bestilt, når børnene er kommet i seng. Den travleste time er mellem klokken 21:00 og 22:00, mens der er ro mellem klokken 05:00 og 06:00.

Også i år hitter voksenferier og ferie med All Inclusive. 17 procent vælger et hotel uden børn under 16 år, mens 40 procent siger ’ja tak’ til mad og drikke inkluderet i rejsens pris”, siger Torben Andersen.

Top 5 over de bedst sælgende Spies-rejsemål: 1. Mallorca, 2. Kreta, 3. Rhodos, 4. Tyrkiet og 5. Cypern.

 

Relaterede artikler:

Spies satser stort på Gambia

DRF: Udsigt til rekord-rejseår i 2018

Spies-gruppen med rekordresultat

 

x

Læs Også

Større rejselyst øger travlhed i rejsebureauer

”Det går generelt godt for bureauerne. Danskerne rejser mere, både selv-arrangerede men vi ser også stigninger hos rejsebureauerne,” siger DRF’s direktør.

Nyt solidt overskud i jysk charterkoncern

Ringkøbing-baserede Primo Tours, der i dag er Danmarks femtestørste charterkoncern, kom ud af 2017 med et overskud på 32,7 millioner kroner.

Marmaris tilbage hos Bravo Tours

Kunderne hos Bravo Tours har efterspurgt Marmaris, og charterarrangøren har derfor nu sat den tyrkiske feriedestination på sommerprogrammet.

Tunis Rejser opgiver Monastir-flyvninger

Tunis Rejser må droppe charterflyvninger til kystbyen Monastir i Tunesien, da rejseselskabet kom for sent i gang med salget af billetter.

Aktiv ferie med indbygget forberedelse

Ud over selve rejsen får deltagerne sendt et gratis træningsprogram og tilhørende goodiebag i god tid inden rejsen.

Skirejsebureau vil lave firmarejser

Danmarks største skirejsebureau har åbnet særlig afdeling, hvor de ansatte udelukkende skal sælge rejser til erhvervslivet.