Stærkt salg af ferierejser

Selskabets CEO, Manny Fontenla-Novoa, kan fortælle, at den betydende gruppe tyske rejseagenter, Arcandor, indtil videre ikke kan se nogen nedgang i salget af ferierejser.

 

"Årets store ferie er blevet til en ‘must have’ for kunderne, og det er vores erfaring, at de skærer ned på hvad-som-helst før det kommer til at gå ud over hovedferien”. siger han.

 

Thomas Cook gruppen, der blev skabt sidste år ved en fusion mellem Arcandor og MyTravel, konstaterer, at handelen i sommersæsonen 2008 har været stærk på alle markeder og at tidlige tal for salget næste år viser, at det ligger over det tilsvarende tal for sidste år – både hvad angår vinterferier og sommerferier.

 

Selskabet forventer at leve op til forventningerne for indeværende finansår og at man har sikret det kommende år med hensyn til kapacitet, omkostninger og garantipriser på brændstof. Det betyder reduceret kapacitet, fjernelse af mindre profitable rejsemål, så man kan undgå sidste øjebliks udsalg til lavpris.

 

Det tyske flyselskab Air Berlin har opgivet en overtagelse af Thomas Cooks charterflyselskab Condor, men fortsætter forhandlinger om andre samarbejdsmuligheder.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.