Designernattøj til alle Etihad passagerer

LUFTFART: Passagerer, der flyver på økonomiklasse med Etihad Airways, skal ikke snydes for lidt luksus.

Selv om man vælger de billigste billetter på en flyvning med Etihad Airways, kan man fremover komme til at føle sig som passager på business class. Men man skal betale for det.

Etihad Airways giver på udvalgte langdistanceruter til og fra Abu Dhabi passagerer på økonomiklasse mulighed for at købe det designernattøj fra Christian Lacroix, som hidtil har været forbeholdt passagerer på business class og first class.

Til gengæld vil passagerer på business class ikke længere få samme sæt nattøj gratis. Det vil fremover være forbeholdt passagerer på første klasse.

Vil gerne betale lidt ekstra
Men det er ikke det eneste tiltag fra Etihad Airways i forhold til gæsterne på økonomiklasse. Det vil også være muligt at købe et glas Piper-Heisdeck Cuvee Brut NV Champagne for 50 kr., Christian Lacroix toilettasker med produkter fra det ungarske hudplejemærke Omorovicza til 140 kr. Nattøjet koster 220 kr.

Til Gulf News siger Sej Ahmad, der er chefanalytiker, Strategic Aero Research: “Jeg tror, de har fortaget en grundig undersøgelse af, hvad kunderne vil have, og jeg tror, at mange passagerer føler, at selv om de køber en billet på økonomiklasse, så er nogle af de billetpriser ikke de billigste, men de kan lide det, Etihad tilbyder. Derfor tror jeg, at Etihad har set på den feedback, de har fået og har tænkt: Hvis de er OK med at betale ekstra for at flyve med os, hvem siger så, ar de ikke også vil være glade for at betale ekstra for ekstra tilbehør ombord.”

De nye tiltag kommer i forlængelse af andre nye muligheder for passagerer på økonomiklasse, hvor det er blevet muligt at købe sig adgang til lounge og transport med chauffør fra udvalgte lufthavne samt mulighed for at frikøbe nabosædet og ekstra benplads.

Relaterede artikler:

Etihad-gruppen skifter koncernchef

Etihad får kritik for at overdrive opgrade-mulighed

Etihad skyder milliarder i Air Berlin