Star Tour i den tyrkiske skærgård

Her er der tale om et elegant og aktivt rejsemål med fokus på wellness, smuk natur med små badebugter, gületkrydstogter og et trendy natteliv.

”Danskerne har placeret Tyrkiet som nr. tre på listen over foretrukne rejsemål – ikke mindst fordi man her virkelig får noget for pengene, hvor et firestjernet hotel fås til trestjernet pris, og all inklusive ferier er af høj kvalitet til små penge. Det gælder også på Bodrum kysten, hvor vi kan sælge spa hoteller til yderst favorabel pris”, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Star Tour flyver direkte charter København-Bodrum fra næste sommer med fire rejsemål, nemlig Bodrum, Gümbet, Bitez og Turgutreis.

 

”Jeg tester Bodrum kysten til efteråret med et skærgårdskrydstogt i smukke træbåde og ser frem til at bo på et af vores fem spa hoteller”, fortæller han.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.