Star Tour med nye hotelkoncepter

Foto: Kimme Persson.

Foto: Kimme Persson.

I sommerprogrammet præsenteres to nye hotelkoncepter, der henvender sig til henholdsvis familier og par. Otte af 10 solgte rejser går til skræddersyede hoteller.

Gorm Pedersen, country manager for Star Tour i Danmark: ”Family Life er vores nye hotelkæde, der henvender sig til familierne. Til næste sommer med 18 hoteller, hvor der er tænkt på alle små detaljer, som Bamseklub, svømmeundervisning, børnepasning og underholdning. Star Tour lancerer fire nye Family Life-feriebyer på Korfu, Rhodos og i Bodrum og Marmaris”.

”Vi vil sikre, at alle familier med små børn først og fremmest tænker på os, når de skal vælge ferie. Med Family Life gør vi det nemt”, siger Gorm Pedersen.

Sensimar er den nye hotelkæde til par. Her får gæster fantastiske beliggenheder på alle hoteller, kulinariske oplevelser og muligheder for afslapning og fysisk aktivitet. Sensimar rummer opgraderede fitness centre og spa-faciliteter, mens børn under 18 år ingen adgang har. Star Tour åbner nye Sensimar-hoteller i Kroatien, Marmaris og på Korfu, Mallorca og Cypern til næste sommer og kommer derved op på 21 Sensimar-hoteller.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.