Star Tour med nye hotelkoncepter

Foto: Kimme Persson.

Foto: Kimme Persson.

I sommerprogrammet præsenteres to nye hotelkoncepter, der henvender sig til henholdsvis familier og par. Otte af 10 solgte rejser går til skræddersyede hoteller.

Gorm Pedersen, country manager for Star Tour i Danmark: ”Family Life er vores nye hotelkæde, der henvender sig til familierne. Til næste sommer med 18 hoteller, hvor der er tænkt på alle små detaljer, som Bamseklub, svømmeundervisning, børnepasning og underholdning. Star Tour lancerer fire nye Family Life-feriebyer på Korfu, Rhodos og i Bodrum og Marmaris”.

”Vi vil sikre, at alle familier med små børn først og fremmest tænker på os, når de skal vælge ferie. Med Family Life gør vi det nemt”, siger Gorm Pedersen.

Sensimar er den nye hotelkæde til par. Her får gæster fantastiske beliggenheder på alle hoteller, kulinariske oplevelser og muligheder for afslapning og fysisk aktivitet. Sensimar rummer opgraderede fitness centre og spa-faciliteter, mens børn under 18 år ingen adgang har. Star Tour åbner nye Sensimar-hoteller i Kroatien, Marmaris og på Korfu, Mallorca og Cypern til næste sommer og kommer derved op på 21 Sensimar-hoteller.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.