Rederiet Stena Line har igen i januar rejser for soloforældre, som vil på skiferie med deres børn. Foto: Stena Line.

Stena Line har skipakke til soloforældre

Rederiet har i Uge 3 og 4 atter sin skiferiemodel til solo-forældre med en uge i Norge, hvor gæster der rejser ”solo med børn på ski” bor på samme hotel.

Stena Line introducerede sidste vintersæson konceptet ”Solo med børn på ski” – det blev så godt modtaget af forældre, der rejser uden en anden voksen, at rederiet gentager skituren i den kommende sæson.

Tilbuddet henvender sig til forældre, der vil rejse på skiferie med deres børn, men som ikke har en voksen rejsekammerat med. Sidste vintersæson blev turen udsolgt, og Stena Line har derfor store forventninger til konceptet denne sæson, hvor rederiet tilbyder rejser til Beitostølen i Norge i Uge 3 og 4, altså ikke i selve vinterferien.

”Det skal være let og overskueligt at rejse på skiferie med børn, også selvom man er alene med dem,” siger Gitte Krog, salg- og marketingchef hos Stena Line i Danmark.

De to rejser i 2019 går til Beitostølen mandag til lørdag i uge 3 og uge 4. Uge 4 er allerede udsolgt, men der er stadig pladser til børn ifølge med én voksen i uge 3. Udrejse er mandag klokken 18.30 med færgen Stena Saga til Oslo, hvor gæsterne overnatter i kahyt.

Bor på samme hotel
Når færgen næste morgen er i havn, køres gæsterne i bus til Beitostølen, hvor de er fremme inden frokost. Her indlogeres gæster, der rejser ”Solo med børn på ski” på samme hotel. Fra hotellet er der gå-afstand til alpine skipister samt langrendsspor og børnevenlige aktiviteter.

”Rejser man solo med børn på ski med Stena Line, er der tænkt på det hele. En ekstra bonus er, at alle har det til fælles, at de er alene-forældre og derved i samme situation, så der er mulighed for godt selskab, børnene kan lege og både børn og voksne kan få nye venner,” siger Gitte Krog fra Stena Line.

Selve Stena Line er ifølge egne oplysninger verdens største privatejede færgerederi. Det svenske rederi har i alt 38 fartøjer og 21 færgeruter i Nordeuropa. I Danmark sejler Stena Line fra Frederikshavn til såvel Gøteborg og Oslo samt fra Grenå til Varberg. Stena Line er et familieejet datterselskab med hovedkontor i Gøteborg. Det er en del af Stena AB med omkring 15.000 ansatte og en årlig omsætning på over 30 milliarder danske kroner. Stena-gruppen ejer blandt andet det danske rejsebureau Best Travel, der har hovedkontor i Frederikshavn.

Relaterede artikler:

Rejsebureau skifter navn

Skirejsebureau vil lave firmarejser

Farvel til DFDS og goddag til DGI-Byen