Stewardesser med stil

Foto: Hainan Airlines

Kinesiske Hainan Airlines vil have flere internationale ruter og har som et led i planen hyret en haute couture designer. Med de nye uniformer bliver lidt af tidligere tiders glamour hentet tilbage i kabinen.

Den kinesiske designer Laurence Xu havde sin debut i Paris i juli 2013 under haute couture modeugen. Og med stor succes. Den succes har hun nu gentaget med nye uniformer til kinesiske Hainan Airs kabinepersonale.

Laurence Xu er kendt for at tage udgangspunkt i traditionelle kinesiske dragter. Denne gang en cheongsam, der er en traditionel kinesisk kjole med et enkelt elegant snit, hvor kraven går op ad halsen. Kjolerne er dekoreret med print at Rok-fuglen, der bl.a. optræder i Sindbad Søfareren og Aladdin i Tusind og én Nats eventyr.

Laurence Xu har ønsket at kombinere “klassisk orientalsk æstetik med silhuetten af den moderne vestlige dragt”.

Foto: Hainan Airlines

“Samarbejdet mellem Hainan Airlines og og Lawrence Xu er førende indenfor branchen,” sagde brand director Xu Fei ved lanceringen i juli måned.

“Vi skaber ikke blot en ny uniform, men viser også et mere internationalt billede af vores flyselskab. Særligt på vores internationale ruter vil vi gerne vise vores passagerer, at vi er moderne og smarte.”

Ifølge Bloomberg vil Hainan Air vil gerne fordoble antallet af internationale flyvninger fra udvalgte kinesiske byer, og de nye uniformer er en del af Hainan Airs strategi i forhold til at ekspandere.

Foto: Hainan Airlines

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.