Stockholm holder kærlighedsfest

Det sker under betegnelsen LOVE Stockholm 2010, der er en åben invitation til at nyde godt af en kæmpemæssig kulturfest med fokus på kærlighed til musik, kunst, mad og ikke mindst byen Stockholm.

 

"For seks år siden rejste mange svenskere til København for at tage del i kronprinsens bryllup. Nu er det vores tur til at byde velkommen! LOVE Stockholm 2010 er et fjorten dage langt overflødighedshorn af musik, kunst, kreativitet og oplevelser for folk i alle aldre med kærlighed som det fælles omdrejningspunkt," siger Peter Lindqvist, adm. direktør i Stockholm Visitors Board.

 

Strömparterren, den lille ø ved siden af kongeslottet, er en oase med afslappende love-lounge og single-lounge. Om aftenen ændrer Strömparterren karakter, når 70 af Europas bedste DJs omdanner øen til en levende klubscene. For familier og børn er der på den grønne ø Djurgården midt i byen arrangeret en to uger lang børnefestival med masser af aktiviteter for store og små.

 

På LOVE Stockholm-programmet er blandt andre superstjernen Paloma Faith, der giver sin første koncert i Sverige. Desuden kan man opleve den australske performance group Strange Fruit med den spektakulære blanding af dans, teater og cirkus, den svenske rockstjerne tAKiDA samt masser af andre kendte kunstnere.

 

LOVE Stockholms mere end 1.700 programpunkter kulminerer med en gigantisk fest på Strömparterren og Gustav Adolfs Torg på selve bryllupsdagen og natten – kun afbrudt af selve vielsen.  

 

”Vi håber og tror, at mange danskere har lyst til at opleve denne begivenhed. Samtidig tager Stockholm sig ud fra sin allerbedste side. Jeg har faktisk hørt, at der stadig er mulighed for at finde hotelovernatning,” siger Niels Mouritzen, direktør for VisitSweden i Danmark.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.