Stop for ferieudflugter i Egypten

Turister ved Rødehavet går glip af muligheden for udflugter til Cairo så længe uroen består, oplyser Star Tour.

Med flere dages voldsom uro, sammenstød og adskillige dræbte efter en dødsdom over 21 fodboldfans, har Star Tour besluttet, at indstiller udflugterne til Cairo, oplyser salgsdirektør Stig Elling til b.dk.

Selskabet har omkring 600 danske feriegæster i Hurghada og Sharm el Sheikh, men man vil ikke have sine gæster ind i et område, hvor der ikke er sikkerhed.

Stig Elling mener, der lige nu er omkring 3.000 danskere turister ved den egyptiske rødehavskyst, hvor situationen er helt rolig.

Man vurderer situationen dag for dag, før man beslutter, om der arrangeres udflugter til Cairo eller pyramiderne.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.