Stor dag for krydstogt i Skagen

0

rci-Brilliance-of-the-seas-600CRUISE: Rigtig mange danskere har været på krydstogt med Brilliance of the Seas fra Royal Caribbean, men i dag får skibet et helt nyt publikum, når det går ind til den ny krydstogtkaj i Skagen og markerer indvielsen for større skibe til den populære nordjyske ferieby.

De gamle malere og fiskere ville nok have kigget en ekstra gang i dag i havnen i Skagen, når krydstogtskibet Brilliance med 2.200 passagerer og 800 besætningsmedlemmer lægger til kaj ved det nye anlæg. Et flot skib, som nok virker lidt overvældende i de omgivelser.

”Alle sejl er sat til for at gøre et godt indtryk af byen. Den nye kaj er 450 meter lang. Gæsterne bliver budt velkommen af en velkomstgruppe, som skal stå i spidsen for en rundvisning blandt de gamle huse, museet og udsigtspunkter. En del skal formentlig også en tur til Grenen og mærke suset for alvor.

Der er ophold i syv timer, og de fleste af passagererne er englændere og amerikanere. Brilliance har i sommer udgangspunkt fra Harwich og Southampton og har allerede været i København en gang og kommer igen på mandag.

”Vi forventer at langt de fleste går i land,” siger Anne Sofie Rønne fra Skagen Havn. Det kan hun også roligt gøre – ellers har de selv været ude om det.

Brilliance kommer tilbage til Skagen endnu syv gange i år, og hvis byen scorer godt i passagerernes karakterblade, kommer der flere fra verdens næststørste krydstogtrederi igen næste år. Rederierne er konstant på udkig efter nye spændende havne til at krydre programmerne.

I alt kommer Skagen op på 15 anløb i år. Flere luksusskibe i mindre udgaver har for længst fået øje på herlighederne.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz