Pressefoto: New York, NYC Company, Julienne Schaer.

Stor hotelkæde atter i New York

Radisson Hotel Group har igen hoteller på selve Manhattan efter åbningen af to hoteller – et tredje åbner senere i år. I alt har New York City over 120.000 hotelværelser.

Radisson arbejder videre med ambitionen om at være tilstede i alle primære byer i USA. Nu har kæden igen hoteller i selve New York City.

Det er sket med åbningen af to hoteller på selve Manhattan, Radisson Hotel New York Midtown-Fifth Avenue og Radisson Hotel New York Wall Street.

Radisson Hotel New York Midtown-Fifth Avenue har 230 værelser og suiter med blandt andet gratis WiFi, fitness center og morgenmadsrestaurant ligesom der er mødelokaler, oplyser hotelkæden.

Hotellet på det centrale Manhattan er i gåafstand fra for eksempel Times Square, Central Park, Rockefeller Center og 5th Avenue.

Omvendt ligger Radisson Hotel New York Wall Street med sine 289 værelser og suiter tæt på det store forretningsområde omkring One World Trade Center, børsen (New York Stock Exchange) og selve Wall Street.

Senere i år åbner Radisson også nyopførte Radisson Hotel New York Times Square med 320 værelser og suiter.

På verdensplan har Radisson-kæden og dens forskellige varemærker over 1.100 hoteller.

120.000 hotelværelser
Mens der sidste år var 65 millioner turister i New York – primært fra USA – forventes i år yderligere to millioner. Det vil blive 10. år med vækst for byen, der foreløbig har omkring 120.000 hotelværelser.

Sidste år blev der solgt 37,7 millioner hotelovernatninger i New York. En stigning fra 36,4 millioner i 2017. I løbet af sidste år fik New York officielt 17 nye hoteller med i alt cirka 3.300 værelser. Hertil kommer de mange som bor privat eller via for eksempel Airbnb.

Og turisme er big business for New York, cirka hvert tiende job i New York er på en eller anden måde understøttet af turismen, næsten 400.000 af byen og omegnens borgere lever af de tilrejsende. Og turismen i New York omsætter for over 400 milliarder kroner, oplyser den officielle turistorganisation, NYC & Company.

Relaterede artikler:

Her er verdens dyreste rejsebyer

JFK klar med unikt lufthavnshotel

Højhastighedstog udfordrer flyrute i USA