Stor hotelnyhed ugens tophistorie

crowne plaza hotel københavnVOR EGEN VERDEN: Nyheden om at Hotel Crowne Plaza, Bella Sky og Marriott på det nærmeste bliver èn stor familie, blev sidste uges mest læste historie her på hjemmesiden.

Når der sker en så stor fusionslignende ting som den med direktør Allan Agerholm i spidsen for tre af Københavns største hoteller, er interessen af gode grunde stor. Det kan få betydning for København som kongresby, men også som turistattraktion.

Der florerer i et lukket kredsløb i hotelkæder masser af gode tilbud, som kan være med til at få udlændinge til at komme bort fra opfattelse af, at København er en dyr by at besøge. Hertil kommer, at momsen på danske hoteller kan af løftes i sin helhed i fremtiden for kongres overnatninger.

På andenpladsen fulgte en nyhed om en tidligere ansat i rejsebranchen, nemlig Michael Binzer, før både i SAS og chef for Air Greenland, der har givet falske oplysninger om sine påståede eksaminer og selv indrømmer ”Jeg har begået en mega bommert”.

Ugens tredje mest læste handlede om kabinepersonalet og hvilekabiner med fast væg eller blot et gardin. Den ruller videre i denne uge, indtil der formentlig snart kommer en løsning eller det hele går i hårdknude.

Top 10 så således ud, målt på antal kliks: 1. Stor hotelnyhed, 2. Jeg har lavet en mega bommert, 3. Gardinet blafrer, 4. Lille rejsebureau konkurs, 5. SAS klager over Norwegian, 6. Navneskifte giver flere hotelgæster. 7. Koreansk straf til piloter. 8. Når staten tænder julelys (klumme), 9. Etihad fly med egen butler og 10. Rejsejournalistikken, der blev væk.