Stor passagervækst for Austrian

Flyselskabet havde 1,1 millioner passagerer i juli, hvilket er 13,7% flere end i samme måned sidste år. Væksten i kabinefaktor var 3,6 procentpoint og nåede 82,7%, mens kapaciteten målt i ASK øgedes med 2,8%. Efterspørgslen målt i RPK steg med 7,4%.

 

Den positive udvikling har fået bestyrelsesmedlemmerne Peter Malanik og Andreas Bierwirth til at komme med en udtalelse, hvor de fastslår, at selskabets nye markedsstrategi begynder at vise sin effekt og udviklingen gennem de seneste måneder ser ud til at fortsætte.

 

I perioden fra januar til juli har antallet af passagerer været omkring 6,1 millioner, hvilket er 9,7% over tallet for den tilsvarende periode i 2009. Kabinefaktoren for halvåret steg med 3,7 procentpoint til 75,6%

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.