Emirates og Marriott har indgået aftale, hvor elitemedlemmer hos flyselskabet og hotelgiganten kan optjene bonuspoint hos hinanden. Et af Marriotts nyeste hoteller er dette AC Hotels by Marriott, der netop er åbnet i Jamaicas hovedstad, Kingston, med 219 værelser og suiter. Pressefoto fra Marriott.

Stort flyselskab og hotelgigant i nyt partnerskab

Emirates har indgået partnerskab med verdens største hotelkæde, Marriott, så elitemedlemmer af Emirates’ og Marriotts bonusprogrammer kan optjene point hos hinanden.

Elitemedlemmer af bonusprogrammet Marriott Rewards og elitemedlemmer af Emirates’ bonusprogram, Skywards, kan nu optjene bonuspoint hos hinanden, oplyser hjemmesiden Skift.com

Marriott Rewards blev dog udfaset tidligere i år og hedder nu Marriott Bonvoy, da bonusprogrammet også omfatter Starwood Preferred Guest og Ritz-Carlton Rewards.

I hvert fald vil elitemedlemmer af Marriotts bonusprogram optjene point når de flyver med Emirates, mens flyselskabets elitemedlemmer af sit bonusprogram optjener flere Skywards-point når de bor hos Marriott. Marriott er verdens største hotelkæde med over 7.000 hoteller fordelt på 30 varemærker.

Som ekstra fordele kan medlemmer af elitedelen af Marriotts bonusprogram optjene mulighed for prioriteret ombordstigning hos Emirates, mens Skywards-medlemmer kan få adgang til senere check-ud på Marriott-hoteller, skriver Skift.com og tilføjer, at Emirates tidligere havde en hotelaftale for sit Skywards-program med hotelkæden Starwood, der blandt andet omfatter Sheraton, der siden blev overtaget af Marriott.

Emirates har også andre hotelpartner-aftaler, men ingen der ifølge Skift.com har samme dækning som den nye aftale med Marriott.

Flere aftaler mellem flyselskaber og hoteller
Der er de seneste måneder kommet flere partnerskaber mellem store flyselskaber og hotelkæder end denne nyeste mellem Emirates og Marriott.

I marts i år faldt en aftale på plads mellem American Airlines og den amerikanske hotelkæde Hyatt, hvor elitemedlemmer i bonusprogrammerne hos henholdsvis flyselskabet og hotelkæden kan optjene points hos hinanden.

Dette blev fuldt af en nogenlunde tilsvarende aftale sidste måned mellem den store franske hotelkæde Accor og Air France KLM, hvor det dog ikke krævede elite-status at optjene bonuspoints hos hinanden.

I forvejen har Marriott også en partneraftale på hotelområdet med United Airlines. Ifølge Skift.com er Delta Air Lines dermed det eneste af de tre store amerikanske full service-flyselskaber, der ikke har en partneraftale på hotelfronten.

Relaterede artikler:

Marriott omdøber bonusprogram

Marriott scorer stor aftale med Manchester United

USA’s store flyselskaber kritiserer Emirates og Qatar Airways