Succes for hoteller med vandland

Splash-hotellerne ligger på Gran Canaria i Egypten og i Thailand. Seneste skud på stammen er Splash Wet Sand på Phuket med egen strand og et stort vandland med bølgemaskine, strømme og rutsjebaner.

 

”Vi har ramt plet med Splash konceptet. Vi introducerede det sidste sommer med seks hoteller ved Middelhavet og måtte hurtigt udvide med tre på grund af stor interesse. I den forløbne sommer valgte 3.000 danskere et Splash hotel til sommerferien”, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Det er typisk familier med store børn, der vælger et Splash hotel, hvor man har all inklusive og fri adgang til de store vandlande.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.