Orn Doungchan er ny direktør for Tourism Authority of Thailands nordiske kontor, der i år har 20-års jubilæum. PR-foto: TAT.

Thailand får ny nordisk turistchef

Orn Doungchan er ny direktør for det officielle thailandske turistkontor i Norden. Den nye chef for Tourism Authorities of Thailand i Norden har tidligere været souschef på kontoret i Stockholm.

Efter fire år afløses Eurblarp Sriphiromya på posten som nordisk direktør for Tourism Authorities of Thailand, TAT, af Orn Doungchan. Det oplyser TAT ’s nordiske kontor i Stockholm, der også dækker Baltikum, i en pressemeddelelse.

Efter USA er Thailand det oversøiske land med flest danske turistankomster i normale rejseår, over 150.000.

Orn Doungchan har ifølge pressemeddelelsen dybt kendskab til turisme i Thailand og de mange produkter, TAT kan tilbyde rejsebranchen i arbejdet med at promovere rejser til Thailand.

Netop nu kører TAT-kampagnen ”Amazing New Chapter,” der præsenterer Thailand som en helårlig, verdensklasse destination. Orn Doungchans vision er, oplyses det, at være med til at vise, at Thailand har meget mere at tilbyde turisterne end bare de smukke strande.

”Jeg er glad for at komme tilbage til det nordiske kontor i Stockholm, nu som nordisk direktør for Tourism Authority of Thailand. Jeg vil fortsætte TAT’s strategi med også at vise, at Thailand har stor fokus på bæredygtig turisme,” siger Orn Doungchan i pressemeddelelsen og tilføjer: ”TAT vil fortsat arbejde tæt med vores nordiske partnere og i selve Thailand.”

Var tidligere nordisk vicedirektør
Orn Doungchan kender det nordiske marked fra tidligere, hvor hun i en periode var vicedirektør for Tourism Authorities of Thailands nordiske kontor.

Eurblarp Sriphiromya, den hidtidige direktør for TAT i Norden, skal fremover være turistdirektør for Phetchaburi-provinsen sydvest for Bangkok i det centrale Thailand

I øvrigt har Tourism Authorities of Thailand senere på måneden indbudt til Amazing Thailand New Chapters Roadshow i blandt andet København.

Her kan blandt andet rejsebureauerne få sidste nyt fra 20 thailandske turismeleverandører fra for eksempel thailandske hoteller og destinationsselskaber. Med på workshoppen, der både holdes i København og Stockholm, er foruden Orn Doungchan også TAT’s ansvarlige for marketing i blandt andet Europa.

Selve Tourism Authority of Thailand blev grundlagt i 1960 – i 2002 åbnede TAT sit nordiske kontor i Stockholm.

Relaterede artikler:

Rejserestriktioner halverede lange ferierejser i 2021

Analyse: Øget efterspørgsel på afbetalingsferier

Thailand skal finde erstatning for kinesiske turister