Tivoli Friheden i Aarhus har i år fået en stor ny friluftsscene, foran er der plads til 17.000 publikummer. Udover fredagskoncerterne kommer der nu også fire lørdagskoncerter. PR-foto: Tivoli Friheden.

Tivoli Friheden spiller op til nyt musikkoncept

Birthe Kjær, Dodo & The Dodos, Martin Jensen & Yo Johnny samt Annika Aakjær & Anne Linnet indtager Tivoli Friheden på Aarhus’ nye udendørsscene ved fire ”sprøde lørdagskoncerter.”

I tillæg til denne sommersæsons 19 Fed Fredag-koncerter i Tivoli Friheden i Aarhus, kommer der nu også fire lørdagskoncerter.

Som en hyldest til Tivoli Frihedens store, nye udendørsscene har forlystelsesparken i samarbejde med Royal Beer tilføjet ”fire eksklusive og sprøde lørdagskoncerter til årets musikplakat,” hedder det i en pressemeddelelse.

Det bliver Birthe Kjær & Feel Good Band nu på lørdag, Dodo & The Dodos den 2. juli, Martin Jensen & Yo Johnny spiller den 9. juli, mens lørdagskoncerterne rundes af den 16. juli med Annika Aakjær & Anne Linnet.

Royal Beer er Tivoli Frihedens leverandør af øl og sodavand samt officiel partner for Fed Fredag, der er blandt parkens mest populære begivenheder med 1,8 millioner publikummer i sommersæsonen 2019, oplyses det.

Klik for større format. Birthe Kjær er premieren på lørdagskoncerterne i Tivoli Friheden. Birthe Kjær optræder i selskab med sit tolv mands store Feel Good Band med blæsere, strygere og korsangere. Pressefoto via Tivoli Friheden.

Musik for enhver smag
Tivoli Friheden hylder ikke blot parkens nye udendørsscene med nye musikoplevelser; men også mangfoldigheden. Musikprogrammet for lørdagskoncerterne er både nostalgisk, energisk og folkekært og byder på musik for næsten enhver smag, lover Tivoli Friheden.

De kommende fire lørdage tager Tivoli Friheden publikum med på en nostalgisk tur med musik fra 1980’erne og helt frem til i år.

Tivoli Friheden har siden september 2021 arbejdet på sit ambitiøse projekt om en helt ny udendørsscenebygning, der har kostet i nærheden af 85 millioner kroner.

Alle fire lørdagskoncerter er inkluderet i almindelig entré eller sæsonkort til Tivoli Friheden.

Birthe Kjær, der blev født i netop Aarhus for 73 år siden, er premieren på lørdagskoncerterne i Tivoli Friheden. Og hun kommer ikke alene. Birthe Kjær optræder i selskab med sit tolv mands store orkester med blæsere, strygere og korsangere. Birthe Kjær & Feel Good Band indtager scenen klokken 20.

Relaterede artikler:

Aarhus tager stort spring på kongresbyliste

Tom Jones, 50 Cent og Aqua fredagsrocker i Tivoli

Danske attraktioner mistede 11 millioner besøgende