Tivoli klar med investering på 250 millioner kroner

”Spar på vandet – drik champagne,” står ved et at serveringsstederne i Tivoli Food Hall.

TURISME: Tivoli er snart klar til at åbne sit næste store tiltag. Tivoli Hjørnet får blandt andet en ny Food Hall, ligesom antal værelser i luksushotellet Nimb fordobles.

Tivoli Food Hall får 16 spisesteder med et bredt varieret udbud med hurtig kvalitetsmad. Der er soft opening fra på fredag og officielt snoreklip fredag i næste uge. Tivoli bad på pressemødet i går madanmelderne om ikke at anmelde spisestederne før efter den officielle åbning.

Også i næste uge er Tivoli klar med udbygningen af sit luksushotel Nimb, der går fra at have 17 værelser og suiter til nu at få 21 mere.

Tivolis adm. direktør, Lars Liebst, har tidligere sagt til standby.dk, at hele Tivoli Hjørnet, kommer til at koste omkring 250 millioner kroner. Dermed er Hjørnet den største enkeltstående investering nogensinde i Tivolis historie.

Udbygningen af Hotel Nimb var i går ikke klar til at blive vist frem, men her er en tegning af, hvordan tagterrassen kommer til at se ud.

I går sagde Tivolis førstemand til standby.dk: ”Vi er glade for udbygningen af Hotel Nimb. Det går rigtig godt for hotellet, der har en gennemsnitlig belægning på 86-88 procent. Der er stor interesse, også fordi gæsterne får en unik oplevelse ved at bo i Tivoli. Med Hotel Nimb tilbyder vi noget enestående, man af gode grund ikke kan finde andre steder i byen.”

Den dyreste overnatning på Nimb er tre sammenhængende suiter til 27.000 kroner i døgnet.

Lars Liebst sagde også på pressemødet, at Tivoli er meget tilfreds med sit nye Tivoli Hjørne. ”Det var en del af Tivoli, vi ikke kunne være bekendt,” lød det.

6.000 kvadratmeter
Hele Tivoli Hjørnet er på 6.000 kvadratmeter, heraf har udbygningen af Nimb Hotel på anden og tredje etage de knap 2.000 kvadratmeter. Selve Tivoli Hjørnet har åbent alle ugens dage gennem hele året. Der er både adgang fra selve Haven og fra gaden.

Ud over den 850 kvadratmeter store Food Hall og Nimb Hotels nye værelser, hvoraf de fleste får stor terrasse ud mod Haven, omfatter hotellets udvidelse også en udendørs pool og bar på taget. Mod Vesterbrogade åbner restaurantkæden Vapiano i to etager.

I stueetagen på hjørnet af Bernstorffsgade og Vesterbrogade rykker Skandinaviens største kaffekæde, Espresso House, ind.

 

Relaterede artikler:

Tivoli bruger millioner på julesæsonen

Tivoli topper igen danske attraktioner

Berømt dansk Michelin-kok forlader Tivoli