Susanne Mørck Koch afløser Lars Liebst som administrerende direktør i Tivoli. Fotograf: Ricky John Molloy.

Tivoli klar med ny administrerende direktør

46-årige Susanne Mørck Koch afløser Lars Liebst som administrerende direktør i Tivoli. Hun kommer fra job som administrerende direktør i Danske Spil og tiltræder senest 1. september.

Susanne Mørch Koch har i tre år været administrerende direktør for Danske Spil, og inden da var hun kommerciel direktør i DSB, hvor hun var medlem af den øverste koncernledelse.

Hun afløser Lars Liebst på direktørposten i Tivoli, og dermed er det generationsskifte nu på plads, som virksomheden oplyste i december sidste år. Susanne Mørch Koch tiltræder senest 1. september i år, oplyser Tivoli i en pressemeddelelse fredag morgen.

Om valget af Susanne Mørch Koch siger bestyrelsesformand for Tivoli, Tom Knutzen:

”Ser man på Susannes stærke CV, er det som om, der går en lige linje fra alt det, hun har beskæftiget sig med, til stillingen som administrerende direktør i Tivoli.

Hos både DSB og Danske Spil har Susanne Mørch Koch bevist sine styrker som leder af komplekse organisationer i en omskiftelig tid, når hun har skullet fremtidssikre traditionsbundne virksomheder og samtidig leve op til kundernes og offentlighedens store forventninger til drift, fornyelse og gode oplevelser,” siger Tom Knutzen og fortsætter:

”Ligesom Danske Spil er Tivoli i storform i øjeblikket, men konkurrencen om folks fritid har aldrig været mere hård. Derfor er Susanne den helt rette til følge efter Lars Liebst og fortsætte den fine balancegang, der ligger mellem at give gæsterne i Tivoli de nye oplevelser, de forventer, samtidig med, at de hele tiden bliver mindet om de mange glade stunder, de tidligere har haft i forlystelseshaven.

Med Susanne på topposten er vi både sikre på, at Tivoli aldrig bliver færdig, sådan som Tivolis stifter, Georg Carstensen, i sin tid proklamerede,” lyder det fra bestyrelsesformand Tom Knutzen.

”Tivoli er et levende stykke kulturhistorie”
Om sin nye stilling som Tivolis øverste chef, siger Susanne Mørch Koch i pressemeddelelsen:

”Det er både med spænding, glæde og ydmyghed, at jeg har takket ja til tilbuddet om at stå i spidsen for et af Danmarks ældste og mest kendte aktieselskaber, der i generationer har været landets største turistattraktion. Tivoli er et levende og mangfoldigt stykke kulturhistorie lige midt i hovedstaden, og man kan ikke fortælle Tivolis historie uden samtidigt også at fortælle det moderne Københavns historie.

Med mit kendskab til Tivoli både som gæst og forretningspartner, ved jeg, at Havens almenkendte succes udspringer af den gæsteoplevelse, som forlystelseshavens mange medarbejdere hver dag leverer med det menneskelige møde og en udpræget sans for service. Jeg glæder mig til at bringe alt det jeg kan, og alt det, jeg står for, i spil for Tivoli, medarbejderne og de knap fem millioner årlige gæster,” siger Susanne Mørch Koch.

Tidligere klippeklatrer
Susanne Mørch Koch, der er cand. merc. fra Copenhagen Business School, har siden 2017 været administrerende direktør for Danske Spil. Tidligere har hun haft ledende stillinger i DSB, blandt andet som kommerciel direktør og medlem af koncernledelsen mellem 2013 – 2017.

Hun har også været management konsulent hos McKinsey & Co. Hun har bestyrelsesposter i Coop Danmark og Scandic Hotel Group.

Susanne Mørch Koch er på Berlingskes top-100 over de mest indflydelsesrige danske kvinder, oplyser Tivoli. Hun er gift og har to børn på 12 og 15. I sin fritid surfer hun blandt andet ligesom tidligere også har været klippeklatrer.

Relaterede artikler:

”Lars Liebst har et stort hjerte for dansk turisme”

Lars Liebst: ”Min mor fik det først at vide i går”

Lars Liebst stopper som Tivoli-direktør