Den 37-årige ingeniør Christian Dahl Melchiorsen er netop tiltrådt som ny underdirektør i Tivoli med ansvar for forretningsområdet Byg. Foto: Tivoli.

Tivoli skifter igen underdirektør

Endnu en direktør i Tivoli er stoppet efter et halvt års tid. Rikke Lindberg blev i juni underdirektør for området Byg, men er nu stoppet. Tivoli har ansat ny underdirektør for forretningsenheden.

Tivoli har ansat Christian Dahl Melchiorsen som ny underdirektør i enheden Byg, der klarer store bygge- og anlægsprojekter.

Disse omfatter for eksempel færdiggørelsen af Tivoli Huset, den ”bageste” del af bygningen med koncertsalen, det kommende H.C. Andersen Hotel, der også får ejerlejligheder – hvor mange hotelværelser og lejligheder der bliver, vides endnu ikke – samt større forlystelser som den nye rutsjebane Mælkevejen.

Den 37-årige ingeniør Christian Dahl Melchiorsen har de seneste 12 år beskæftiget sig med byggeri – senest som direktør i Middelgrundsfonden, hvor han har stået i spidsen for transformationen af det gamle søfort Middelgrundsfortet til en ”Ungdomsø,” oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

Tidligere har han varetaget ledelsesfunktioner i forsvaret, herunder Den Kongelige Livgarde, og i frivillige organisationer som Det Danske Spejderkorps.

Om sin nye opgave i Tivoli, siger Christian Dahl Melchiorsen i pressemeddelelsen fra Tivoli:

”Jeg har de seneste år været privilegeret at stå i spidsen for Ungdomsøen og det spektakulære byggeri omkring etableringen. Jeg forestillede mig ikke, jeg ville kunne finde lignende udfordringer og rammer – indtil denne jobmulighed dukkede op i Tivoli. Jeg er stolt og ydmyg over jobbet i en udefra set spændende og dynamisk organisation – og i den grad for at få ansvaret for en så særlig og spektakulær bygningsmasse, som har til formål at glæde danskere og turister i København.”

Tivoli er Danmarks største turistattraktion med 4,8 millioner besøgende sidste år.

Rikke Lindberg blev 1. juni underdirektør i Tivoli med ansvaret for det nye område, Byg – men er allerede stoppet. Foto for Tivoli: Christoffer Sandager.

Forgængeren kom til i juni
Christian Dahl Melchiorsen erstatter Rikke Lindberg på underdirektørposten for Byg, da hun ifølge Tivoli har valgt at søge nye udfordringer.

”Vi udtaler os ikke om personalesager, men Rikke Lindberg har gjort at stort stykke arbejde med etablering af Byg-afdelingen og sat den rigtige retning retning samt sat det rigtige hold af medarbejdere i afdelingen. Hun og Tivoli skilles i bedste forståelse,” siger Tivolis pressechef, Torben Plank, til STANDBY.dk

Rikke Lindberg kom ellers blot til Tivoli i juni i år – i en dengang ny stilling som underdirektør i den nyoprettede enhed, Byg. Ansvaret for byggeri i Tivoli lå tidligere hos blandt andre Mogens Carsten Ramsløv, der med titel af underdirektør havde ansvarsområderne drift, sikkerhed og service – men han stoppede i foråret i forbindelse med en mindre direktørrokade i Tivoli.

Rikke Lindberg kom i juni i år til Tivoli fra job som direktør i Arena CPHX, der driver Royal Arena i Ørestad.

Rikke Lindberg er ikke den eneste direktør i Tivoli der er stoppet i år efter blot nogle måneder.

I maj tiltrådte Andreas Veilstrup Andersen som direktør med sæde i Tivolis direktion med ansvar for blandt andet drift. Men han stoppede allerede efter fem måneder, kunne STANDBY.dk oplyse sidst i september i år. Se mere i artiklen herunder.

Relaterede artikler:

Tivoli får ny underdirektør med millionansvar

Tivoli mister ny direktionsdirektør efter få måneder

Tivoli klar til årets julesæson