Tivoli udvider luksushotel

TURISME: Ved årets julesæson får Tivolis luksushotel Nimb yderligere 21 værelser og suiter – mod de i dag 17. VisitDenmark glad for Tivoli – og standby.dk sætter navn på vindere af partner-konkurrence.

Tivolis eget luksushotel, Nimb, kan fra 10. november, starten på Tivolis julesæson, tilbyde yderlige 21 værelser og suiter – mod hotellets i dag 17. Der var i går rejsegilde på Tivoli Hjørnet, der bl.a. skal omfatte Nimb-hotellets udvidelse.

Tivoli Hjørnet får ud over de nye Nimb-værelser på anden og tredje-sal også en række spisesteder i stueetagen.

Tivolis adm. direktør, Lars Liebst, sagde i går til standby.dk, at Tivoli investerer over 250 mio. kr. i Tivoli Hjørnet.

”Nimb Hotellet har mange udenlandske gæster, men også mange danske,” sagde Lars Liebst og tilføjede, at mens Tivoli sidste år havde 4,6 mio. besøgende, håber han i år på samme besøgstal. Han sagde også, at der ikke er planer om yderligere udvidelse af Nimb Hotellet.

VisitDenmark glad for Tivoli

Vicedirektør i VisitDenmark, Flemming Bruhn, og VisitDenmarks nye kommunikationschef, Anders Rosbo, deltog også i Tivolis pressemøde. Bagefter sagde Flemming Bruhn til standby.dk, at der var 26,3 mio. udenlandske overnatninger i Danmark i 2016. Med de danske overnatninger nåede tallet 51,6 mio. Turismen i Danmark skaber direkte og indirekte 115.000 arbejdspladser.

”Tivoli har stor attraktionsværdi, Tivoli går forrest og er indbegrebet af dansk kvalitet – danske værdier handler om bløde fortællinger kombineret med fokus på H.C. Andersen, Kongehuset, og at danskerne er Jordens lykkeligste folk, samt at Danmark er et grønt foregangsland,” sagde Flemming Bruhn og tilføjede: ”For mange er Danmark indbegrebet af kvalitet, selv om vi opfattes som et dyrt rejsemål.”

De vandt Tivoli-konkurrence

Standby.dk havde sidste måned konkurrence i samarbejde med Tivoli. Nu er vinderne trukket. Hver vandt fire entrébilletter og fire turpas – der kom 156 svar på spørgsmålet om, hvornår åbner Tivolis sommersæson i år. Svaret var i dag, den 6. april.

Vinderne blev: Ulrik von d’Ahé, British Airways, Reza Ismaili, Fujitsu, og Lisbeth Simonsen, Cirkusbygningen.

Standby.dk har i morgen artikel om Tivolis øvrige nye tiltag for den kommende sommersæson, der begynder i dag.